1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2023
  5. Radiet personalizētas uzlīmes ar Brother P-touch Editor 6.0

Radiet personalizētas uzlīmes ar Brother P-touch Editor 6.0

 

P-touch uzlīmju printeru standarta komplektācijā ir iekļauta uzlabota uzlīmju dizaina un drukas programmatūra, tāpēc jūs varat radīt savas individualizētas uzlīmes ar logotipiem, fotoattēliem un svītrkodiem, izmantojot Brother jaudīgo, viegli lietojamo uzlīmju dizaina programmatūru - vienkārši pievienojiet Brother uzlīmju printeri savam datoram, izmantojot USB vai Bluetooth.

Jaunākā P-touch Editor 6.0 versija, ko var izmantot ar mūsu jaunākajiem uzlīmju printeriem PT-D410, PT-D460BTVP un PT-D610BTVP, nodrošina visas marķēšanas vajadzības mājās, birojā un mazos mazumtirdzniecības veikalos. Tajā ir īpašas veidnes dažādu veidu uzlīmēm, kas paredzētas aktīvu, failu un mapju, izstāžu materiālu un daudz kā cita marķēšanai.

Plaša dizaina bibliotēka jūsu radītām uzlīmēm

Visas P-touch Editor 6.0 programmatūrā iekļautās veidnes ir pilnībā pielāgojamas, kas nozīmē, ka varat izvēlēties no vairāk nekā 1200 simboliem, vairāk nekā 30 fontiem un vairāk nekā 160 rāmjiem, lai atrastu to, kas vislabāk atbilst jūsu vajadzībām un vēlmēm. P-touch Editor 6.0 ļauj viegli pievienot arī citus elementus, piemēram, uzņēmuma logotipus un svītrkodus. Svītrkoda uzlīmes/2D kodu uzlīmes var izveidot, vienkārši izvēloties koda veidu un ievadot skaitli/alfabēta burtus. Tas ir lieliski piemērots uzņēmuma aktīvu izsekošanai.

P-touch Editor 6.0 uzlīmju dizaina programmatūra ar uzlabotām funkcijām, paplašinātu funkcionalitāti un dizaina uzlabojumiem, nodrošina pilnīgu risinājumu individualizētu uzlīmju izveidei un drukai. Tā kā P-touch Editor 6.0 izmanto Unicode, vienā teksta apjomā ir iespējams iekļaut vairāku valodu rakstzīmes, kas nozīmē, ka jūs varat izveidot uzlīmes jebkurai mērķauditorijai. Tāpat ir viegli atrast iepriekš izveidotās uzlīmes un kopīgot uzlīmes, izmantojot Brother uzlīmju rediģēšanas lietotnes viedtālrunī. 

Jaunās funkcijas ietver:

  • Dažādus fontus, simbolus un rāmjus, lai viegli radītu individualizētas uzlīmes
  • Jaunās veidnes ir īpaši radītas lietošanai mājās un uzņēmumos
  • Papildu funkcijas ar skaitļiem/laiku un datumiem/svītrkodiem
  • Lietotājiem draudzīgāks dizains
  • Drukājiet jebkurā vietā, jebkurā valodā
Uzziniet vairāk un lejupielādējiet P-touch Editor 6.0 šeit.
Sieviete sēž krēslā ar klēpjdatoru, blakus Brother printerim