1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2024
  5. Jauns mono lāzerprinteru klāsts uzņēmumiem

Brother iepazīstina ar nākamās paaudzes godalgoto mono lāzerprinteru klāstu, kas izstrādāts, lai sniegtu plašākas iespējas uzņēmumiem

 

Brother ar lepnumu iepazīstina ar atjaunināto mono lāzerprinteru klāstu, kas ir gatavs uzstādīt jaunus standartus nozarē, jo piedāvā lielāku drukāšanas un skenēšanas ātrumu visā klāstā, izcilu izturību un spēju pielāgoties pieaugošam izdruku apjomam un papīra apstrādes vajadzībām.


Šī sērija ir izstrādāta, lai uzlabotu produktivitāti un efektivitāti dažāda lieluma uzņēmumos, un, pateicoties ātrai drukāšanai līdz 50 ppm un vadošajai biznesa klases skenēšanai līdz pat 100 ppm, ļauj profesionāļiem veikt uzdevumus ātrāk.

Mono lāzerdrukas printeru klāsts ir veidots tā, lai kalpotu ilgi, nodrošinot ilglaicīgu uzticamību un samazinātas uzturēšanas izmaksas. Turklāt lietotāji varēs izbaudīt vienotu lietotāja pieredzi (UX) visā Brother mazu un vidēji lielu uzņēmumu (SMB) produktu klāstā, racionalizējot darbplūsmas un vienkāršojot ierīču pārvaldību.

Lielākas ražības izejmateriālu ieviešana, kas spēj izdrukāt līdz 25 000 izdrukām, samazina biežas nomaiņas nepieciešamību un daudzveidīgas papīra apstrādes iespējas atbilst mainīgājām mūsdienu uzņēmumu vajadzībām.

Visas ierīces standartā ir drošas, izmantojot trīspakāpju drošību ar virkni funkciju, kuras var pielāgot katram uzņēmumam nepieciešamajam aizsardzības līmenim.

Visi jaunie mono lāzerdrukas modeļi ir saderīgi ar Brother risinājumiem, un biznesa modeļi ir integrējami ar trešo pušu risinājumiem, tostarp nozares vadošajiem piegādātājiem Kofax un YSoft, nodrošinot profesionāļiem pilnīgu elastību dokumentu pārvaldībā, drošībā un kontrolē.

Šis profesionālo printeru klāsts atbalsta Brother solījumu, ka no mūsu darbības atkritumi nenonāks poligonos un to tagad ir iespējams pasūtīt pie vietējiem dīleriem.

Sērija sastāv no: HL-L6410DN, HL-L6210DW, HL-L5210DN un HL-L5210DW, daudzfunkciju printera DCP-L5510DW, un četriem daudzfunkciju printeriem ar faksu MFC-L5710DN, MFC-L5710DW, MFC-L6710DW un MFC-L6910DN.