1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2024
  5. Brother otro reizi 12 mēnešu laikā kļūst par lāzerprinteru zīmolu Nr. 1 Eiropā

Brother otro reizi 12 mēnešu laikā kļūst par lāzerprinteru zīmolu Nr. 1 Eiropā

 

2023. gada trešajā ceturksnī (no 1. jūlija līdz 30. septembrim) Brother lāzeriekārtu sūtījumi veidoja 26% no kopējā lāzeriekārtu tirgus Eiropā.

Saskaņā ar International Data Corporation (IDC) Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker datiem, Brother apsteidza tuvāko konkurentu HP par gandrīz 1,5 procentu punktiem. Šī ir otrā reize 12 mēnešu laikā, kad Brother ir ieguvis lielāko lāzeru tirgus daļu, šoreiz visā Eiropā. Brother izpildīja gandrīz 390 000 pasūtījumus, ko veicināja jauno A4 lāzeriekārtu ienākšana tirgū.

Konkrēti aplūkojot A4 formāta lāzeriekārtu sūtījumus, Brother pārsvars ir vēl lielāks - tā tirgus daļa ir 30%, gandrīz par trim procentpunktiem apsteidzot tuvāko konkurentu HP. Kopš 2018. gada Brother ir nepārtraukti palielinājis savu A4 lāzeriekārtu tirgus daļu visā Eiropā un ir apliecinājis apņemšanos nodrošināt kvalitatīvas iekārtas, kas aptver gan mājas, gan uzņēmumu lietojumu. Arī 2023. gads nav bijis izņēmums, jo tikuši laisti klajā vairāki lāzerprinteru klāsti, lai apmierinātu augošo pieprasījumu.

Brother International Europe izpilddirektors Kristofers Maršals (Christopher Marshall) apstiprina:

"Mēs saprotam nepieciešamību attīstīties atbilstoši klientu vajadzībām, tāpēc nepārtraukti pārskatām savu produktu portfeli, lai nodrošinātu, ka tas ir reprezentatīvs mūsu klientu vajadzībām. Mūsu lāzeriekārtu piedāvājuma izaugsmi daļēji veicina ieguldījumi mūsu visaptverošajos MPS (drukas pārvaldības risinājumu) un abonēšanas piedāvājumos, kas izstrādāti, lai apmierinātu klientu (gan mazo, gan lielo uzņēmumu) un mūsu tirdzniecības partneru vajadzības. Izmantojot vienkāršu, bet visaptverošu piedāvājumu, mēs spējam ātri apmierināt daudzu uzņēmumu augošās vajadzības visā Eiropā, un tas atspoguļojas jaunākajos IDC rādītājos."

Iepazīstieties ar mūsu jaunāko lāzerdrukas printeru klāstu un iegādājieties tos pie mūsu dīleriem.