1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2023
  5. Brother laiž klajā ātru un efektīvu mono lāzerprinteru klāstu, kas ir ideāli piemērots darbam no mājām un maziem birojiem

Brother laiž klajā ātru un efektīvu mono lāzerprinteru klāstu, kas ir ideāli piemērots darbam no mājām un maziem birojiem

 

Brother ar lepnumu paziņo par savu jauno vienkrāsas lāzerprinteru klāstu, kas izstrādāts, lai padarītu drukāšanu mājās un mazos birojos ātrāku un vienkāršāku.

Šis jaudīgais jaunais klāsts piedāvā risinājumus dažādiem darba apstākļiem un prasībām, sākot no kompaktiem modeļiem, kas paredzēti personīgai lietošanai, līdz universālām ierīcēm, kas atbilst mazo uzņēmumu vajadzībām, ar virkni efektivitāti palielinošu funkciju. Ar drukāšanas ātrumu līdz 34 lappusēm minūtē, automātisko divpusējo drukāšanu un lielu papīra padeves tvertnes ietilpību līdz 250 loksnēm lietotāji var efektīvi un bez pārtraukumiem drukāt un kopēt lielus apjomus.

Šie printeri nodrošina netraucētu integrāciju ar dažādām ierīcēm un tīkliem, atbalstot bezvadu un USB savienojamību, un Brother Mobile Connect lietotni. Pateicoties iespējai sūtīt dokumentus tieši uz mobilo tālruni, planšetdatoru vai galddatoru, šīs ierīces nodrošina efektīvāku dokumentu pārvaldību lietotājiem mājās, birojā vai ceļā.

6,8cm krāsu skārienjutīgais ekrāns, ar ko aprīkoti MFC-L2860DW un DCP-L2660DW, ietver intuitīvas, lietotājiem draudzīgas saskarnes, kas padara tos izcili viegli lietojamus un pārvaldāmus. Brother ir izstrādājis šos printerus, domājot par gala lietotāju - no sākotnējās iestatīšanas līdz pat turpmākai pārvaldībai, vienkāršojot drukāšanas pieredzi, taču nemazinot veiktspēju un drukas kvalitāti.

Henning Elkjær, Brother Nordic A/S pārdošanas direktors Dānijā un Norvēģijā, komentēja jauno produktu klāstu:

"Mēs saprotam, ka mūsdienu darbaspēkam ir nepieciešami elastīgi un ātri risinājumi, jo īpaši tāpēc, ka aizvien vairāk izplatās hibrīdie un attālinātie darba veidi. Mūsu mērķis ir dot iespēju cilvēkiem ātri un bez piepūles drukāt un skenēt dokumentus, ietaupot vērtīgu laiku citiem uzdevumiem."

"Ar Brother Mobile Connect lietotni lietotāji var arī ātri drukāt tieši no savām mobilajām ierīcēm bez datora, vēl vairāk racionalizējot drukāšanas procesu, piedāvājot lietotājam draudzīgu pieredzi, kas samazina iestatīšanas laiku un palielina produktivitāti."

Jaunais Brother vienkrāsas lāzerprinteru klāsts sastāv no divām iekārtām, HL-L2400DW un HL-L2445DW, diviem daudzfunkciju printeriem, DCP-L2620DW un DCP-L2660DW, kā arī diviem daudzfunkciju printeriem ar faksa funkciju - MFC-L2800DW un MFC-L2860DW. Visas šīs iekārtas variet iegādāties pie mūsu tirgotājiem.