1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2023
  5. Brother pastiprina aizsardzības pasākumus pret viltotiem produktiem

Brother pastiprina aizsardzības pasākumus pret viltotiem produktiem

 

Brother ievieš atjauninātas hologrammas uz oriģinālajām tintes un tonera kasetnēm, lai pasargātu klientus no viltojumiem.

Drukas un skenēšanas risinājumu eksperts Brother šogad atjauninās hologrammas, kas aizzīmogo tintes un tonera kasetnes, lai aizsargātu klientus no potenciāli kaitīgiem viltotiem produktiem. Atjauninātās hologrammas būs redzamas uz visām Brother oriģinālajām tintes kasetnēm, tintes pudelītēm, tonera kasetnēm un cilindra blokiem.

Atjauninātā hologramma, kas būs tieši saistīta ar oficiālo autentifikācijas tīmekļa vietni, nodrošinās, ka klienti varēs viegli atpazīt oriģinālus Brother produktus no viltojumiem. Jaunais dizains arī palīdzēs samazināt risku, ka krāpnieki atkārtoti izmantos oriģinālās hologrammas uz viltotiem produktiem.

Isao Noji, Brother International Europe LTD rīkotājdirektors, teica:

"Brother darbiniekiem ir ļoti svarīgi aizsargāt mūsu klientus, un mēs ceram, ka šī atjauninātā hologramma pārliecinās klientus un nodrošinās viņiem iespēju droši noteikt, vai produkti ir īsti vai nē. Radot savus izejmateriālus, mēs ne tikai nodrošinām, ka tie ir izstrādāti tā, lai nodrošinātu optimālus rezultātus ar mūsu iekārtām, bet arī nodrošinām to drošību, kas nav garantēta, iegādājoties viltotas preces."

Isao Noji piebilda:

"Viltotu kasetņu lietošana var sabojāt jūsu Brother ierīci un apdraudēt tās efektivitāti, uzticamību un ilgmūžību, tāpēc ir svarīgi darīt visu iespējamo, lai palīdzētu klientiem noteikt, vai kasetne ir Brother oriģināls. Līdztekus autentifikācijas saites atjauninājumam jaunajām hologrammām būs arī atjaunināts dizains, tāpēc mēs aicinām klientus pievērst tam uzmanību un šaubu gadījumā pārbaudīt, vai produkts ir oriģināls."

Klienti var sagaidīt, ka jaunā hologramma būs redzama uz oriģinālajiem Brother produktiem, sākot ar 2023. gada jūniju.

Lasiet vairāk par mūsu aizsardzību pret viltojumiem šeit!