1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2023
  5. Brother grupa saņem RBA platīna sertifikātu

Brother grupa saņem RBA platīna sertifikātu

 

Brother Industries, Ltd. (prezidents Ichiro Sasaki) šodien paziņoja, ka tās ražošanas meitasuzņēmums BROTHER TECHNOLOGY (SHENZHEN) LTD., kas ražo printerus un daudzfunkciju iekārtas, ir saņēmis atbildīgā biznesa alianses (Responsible Business Alliance - RBA), globālas organizācijas, kas veicina korporatīvo sociālo atbildību, platīna sertifikātu, kas ir augstākais novērtējums. Šī ir otrā Brother grupas ražotne, kas ieguvusi RBA sertifikātu, un pirmā, kas ieguvusi platīna sertifikātu.

BROTHER TECHNOLOGY (SHENZHEN) LTD. ir ražotne Ķīnā, Guandunas provinces pilsētā Šeņdžeņas pilsētā, kas ražo printerus un daudzfunkciju iekārtas. Nesen tajā tika veikts RBA sertificētas trešās puses organizācijas audits, un tā tika novērtēta darba, drošības, vides, ētikas, piegādes ķēdes pārvaldības un šo pārvaldības sistēmu atbilstošas pārvaldības kategorijās, kā arī ieguva augstāko 200 punktu novērtējumu, iegūstot pirmo platīna sertifikātu Brother grupā.

RBA ir globāla organizācija, kuras dalībā esošie uzņēmumi ir apņēmušies pildīt savus sociālos pienākumus, izveidojot ilgtspējīgas piegādes ķēdes. Tās Rīcības kodekss nosaka standartus, lai nodrošinātu, ka darba apstākļi ir droši, ka pret darbiniekiem izturas ar cieņu un ka uzņēmējdarbība tiek veikta videi draudzīgi un ētiski. Organizācija aicina savus dalībniekus panākt atbilstību attiecīgajiem standartiem, izmantojot savas vadības sistēmas. RBA audita laikā trešās puses revīzijas organizācija novērtē, vai humāna un pareiza pārvaldība tiek īstenota saskaņā ar Rīcības kodeksu. Novērtēšanu veic trešā puse, veicot revīziju uz vietas, un, atkarībā no iegūtā rezultāta, tiek piešķirts sudraba (160 vai vairāk punktu), zelta (180 vai vairāk punktu) vai platīna (200 punktu) sertifikāts.

Brother grupa ir noteikusi piecus būtiskus aspektus, lai "dotu ieguldījumu sabiedrībai un palīdzētu aizsargāt planētu", kas ir "Mūsu mērķis" Brother grupas vīzijā, kas vērsta uz FY2030, "At your side 2030". Lai risinātu vienu no būtiskākajiem jautājumiem, proti, "atbildīgas vērtību ķēdes veidošana", grupa ir izvirzījusi mērķi līdz 2024. finanšu gadam trijās grupas ražotnēs iegūt RBA zelta sertifikātu. BROTHER TECHNOLOGY (SHENZHEN) LTD. ir otrais Brother grupas uzņēmums, kas saņēmis šo sertifikātu, pēc BROTHER INDUSTRIES (VIETNAM), kas zelta sertifikātu saņēma pagājušajā gadā.

Brother grupa turpinās veicināt ilgtspējīgas sabiedrības veidošanu visā globālajā piegādes ķēdē, ievērojot darbinieku cilvēktiesības un nodrošinot drošu darba vidi, ievērojot RBA Rīcības kodeksu un paplašinot korporatīvās socālās atbildības procesus.