1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2023
  5. Brother saņem BLI Pick 2023 apbalvojumus

Keypoint Intelligence atzinīgi novērtē Brother krāsu lāzerdrukas printerus un skenerus, piešķirot tiem BLI Pick apbalvojumus

 

Vadošais drukas un skenēšanas risinājumu nodrošinātājs Brother ir saņēmis vairākus Buyers Lab (BLI) 2023 Pick apbalvojumus par savu biznesa printeru un skeneru klāstu, ko katru gadu piešķir Keypoint Intelligence. Apbalvoti ir jaunākie profesionālie galda skeneri un īpaši uzticamie biznesa krāsu lāzerdrukas printeri.

BLI Pick apbalvojumi tiek piešķirti pēc testēšanas, ko neatkarīgi veic Keypoint Intelligence. Visi testi tiek veikti ISO sertificētās laboratorijās, pārbaudot uzticamību, lietošanas ērtumu, produktivitāti, attēlu kvalitāti, lietotāja apkalpošanu, kā arī mobilās un mākoņsavienojamības iespējas, un tie ir izstrādāti tā, lai atdarinātu reālās pasaules sliktākos scenārijus.

Pārbaudot Brother skenerus, Keypoint Intelligence uzslavēja trīskāršās drošības un tīkla aizsardzības funkcijas, ko klienti saņem, un produktivitāti paaugstinošās iespējas, ko piedāvā gan ADS-4700W, gan ADS-4900W. Rezultātā abiem tika piešķirts BLI 2023 Pick apbalvojums.

Visaptverošā Keypoint Intelligence laboratorijas novērtējumā arī tika apstiprināts, ka Brother profesionālo krāsu lāzerdrukas iekārtu klāsts (HL-L9430CDN, HL-L9470CDN, MFC-L9630CDN un MFC-L9670CDN) ir ļoti uzticams (visas ierīces novērtētas kā izcilas), kā rezultātā visām četrām ierīcēm tika piešķirts "Augsti rekomendējam" sertifikāts. Laboratorijas rezultāti arī atzina, ka katras ierīču attēla kvalitāte, lietojamība un specifikācijas nodrošina jebkura izmēra uzņēmumam "biznesa klases funkcionalitāti".

Brother International Europe izpilddirektors Kristofers Maršals (Christopher Marshall) komentē:

"Šie apbalvojumi pierāda, ka mūsu jaunākie biznesa lāzeriekārtu un skeneru piedāvājumi ir lieliski palīgi jebkuram augošam uzņēmumam, nodrošinot elastību un kompaktākas biznesa klases ierīces salīdzinājumā ar lielajiem A3 formāta kopētājiem. Atkal un atkal Brother produkti tiek slavēti par to uzticamību, izturību un spēju nevainojami un droši iekļauties visās uzņēmējdarbības vidēs, un šie neatkarīgie rezultāti ir apliecinājums kvalitātei, ko mēs cenšamies piedāvāt saviem klientiem."

Brother jaunie profesionālie galda skeneri un krāsu lāzerdrukas iekārtas ir pieejamas iegādei. Lai iegūtu vairāk informācijas par sev piemērotāko risinājumu, sazinieties ar mums.

Apbalvojumus saņēma:

EC profesionālie krāsu lāzerdrukas printeri: Augsti rekomendētas un ļoti uzticamas iekārtas sertifikāta saņēmēji

ADS4 Profesionālie skeneri: BLI Pick 2023 apbalvojuma saņēmēji

Par Keypoint Intelligence

Jau vairāk nekā 60 gadus klienti digitālās attēlveidošanas nozarē ir paļāvušies uz Keypoint Intelligence, kas nodrošina neatkarīgu praktisku testēšanu, laboratorijas datus un plašu tirgus izpēti, lai veicinātu viņu produktu un pārdošanas panākumus. Keypoint Intelligence ir atzīts par nozares uzticamāko objektīvas informācijas, analīzes un apbalvojumu avotu, pateicoties gadu desmitiem ilgai analītiķu pieredzei. Klienti ir izmantojuši šīs kritiski svarīgās zināšanas stratēģisko lēmumu pieņemšanai, ikdienas pārdošanas veicināšanai un darbības izcilībai, lai uzlabotu uzņēmējdarbības mērķus un palielinātu peļņu. Keypoint Intelligence, galveno uzmanību pievēršot klientiem, turpina attīstīties līdz ar nozares pārmaiņām, paplašinot piedāvājumus un atjauninot metodes, vienlaikus padziļināti izprotot un apkalpojot ražotāju, tirgotāju un to klientu tendenču izmaiņas digitālās drukas un attēlveidošanas nozarē.

Par BLI Pick biroja tehnikas apbalvojumiem

Buyers Lab Pick apbalvojumi ir balstīti uz stingru testēšanu, tostarp plašu izturības novērtējumu un tādu galveno īpašību kā lietojamība, attēla kvalitāte un vērtība novērtējumu. Katrs produkts, kas iztur laboratorijas testus, saņem zīmogu "Augsti rekomendēts" vai "Ieteicams" un uzticamības sertifikātu, bet labākie no tiem tiek atzīti par Pick pretendentiem.

Brother receives BLI Awards 2023