1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2022
  5. Jauns A3 tintes daudzfunkciju printeru klāsts

Jauns A3 tintes daudzfunkciju printeru klāsts - izcili piemērots nelieliem birojiem

 

Universāls, efektīvs un viegli savienojams - Brother jaunais A3 daudzfunkciju printeru klāsts maziem birojiem un uzņēmumu darba grupām piedāvā profesionālas kvalitātes izdrukas ar zemām izmaksām.

Brother jaunākais printeru klāsts ļauj maziem birojiem vai lielu uzņēmumu darba grupām izbaudīt Brother iekārtu lielo drukas ātrumu, uzticamību un profesionālas kvalitātes druku, neradot kompromisus attiecībā uz vietu, ko ierīce aizņem, un tās lietošanas izmaksām. Jaunie printeri ļauj drukāt A3 formātā un ir aprīkoti ar augstas specifikācijas funkcijām, kas tos padara par ideāliem biroja partneriem.

Brother jaunais un uzlabotais A3 formāta tintes iekārtu klāsts ir aprīkots ar virkni jaunām funkcijām un, pateicoties pieejamām augstas ražības tintes kasetnēm, nodrošina zemākas ekspluatācijas izmaksas. Liels drukas ātrums, uzticamība un ievērojami uzlabota papīra apstrāde ļauj šīm jaunajām iekārtām būt izcilām ikdienas darbos, vienlaikus nodrošinot profesionālu drukas kvalitāti.

Henning Elkjær, Mārketinga un pārdošanas direktors Ziemeļvalstīs, komentēja jauno produktu ienākšanu tirgū:

"Pēdējā gada laikā ir ievērojami pieaudzis pieprasījums pēc printeriem, kas var viegli iekļauties mazā vai mājas birojā, un Brother jaunākais produktu klāsts ir ideāls risinājums ikvienam, kas meklē izmaksu ziņā efektīvu profesionālas kvalitātes drukas iekārtu. Iespēja drukāt A3 formātā nozīmē, ka mazākas grupas var veikt visus nepieciešamos darbus, izmantojot vienu iekārtu, tādējādi ietaupot laiku un vietu, ko aizņem drukas iekārtas. Izmantojot augstas ražības kasetnes, darbinieki var drukāt vairāk par mazāku cenu".

Šīs daudzfunkciju ierīces ir aprīkotas ar Brother jauno un patentēto precīzās drukas tehnoloģiju - MAXIDRIVE. Jaunizstrādātā lieljaudas drukas galva ļauj ievērojami uzlabot drukas ātrumu, ir ļoti izturīga un nodrošina ārkārtīgi augstu drukas kvalitāti, sniedzot profesionālus rezultātus katrā lietošanas reizē.

Iepazistieties ar jaunajām drukas iekārtām un iegādājieties tās pie saviem vairumtirgotājiem!

MFC-J5340DW piedāvā drukas ātrumu līdz 28 ipm, A3 druku, automātisku divpusēju A4 druku, vienpusēju A4 skenēšanu, kopēšanu un faksa funkciju. Tam ir gan vadu, gan bezvadu savienojums, un tas tiek pārvaldīts, izmantojot 6,8 cm krāsainu skārienekrānu. Iekārtai ir 250 lapu papīra paplāte, manuālās padeves atvere un 50 lapu automātiskais dokumentu padevējs (ADF). Šajā printerī var izmantot augstas ražības tintes kasetnes, kas garantē 3000 melnbaltas un 1500 krāsu izdrukas.

MFC-J5740DW piedāvā tādas pašas funkcijas un funkcionalitāti kā MFC-J5340DW, taču tas piedāvā divpusējas A4 formāta drukas, skenēšanas, kopēšanas un faksa funkcijas, kas pārvaldāmas no 8,8 cm krāsu skārienjūtīga ekrāna. Tam ir divas 250 lapu papīra paplātes, 100 lapu daudzfunkcionālā paplāte un 50 lapu automātiskais dokumentu padevējs (ADF), kas nodrošina divpusēju funkciju veikšanu.

MFC-J6540DW, papildus visām MFC-J5340DW funkcijām, ir iekļauta arī automātiska A3 formāta divpusējā druka, kā arī vienpusēja A3 formāta skenēšanas, kopēšanas un faksa funkcija.

MFC-J6940DW nodrošina tādas pašas funkcijas un funkcionalitāti kā MFC-J5740DW, bet papildus piedāvā arī automātisku divpusēju A3 drukas, skenēšanas, kopēšanas un faksa funkciju. Turklāt tam ir arī NFC (Near Field Communication) mobilās drukas savienojamība.

divas sievietes sēž pie galda, darbojas ar saviem datoriem, sieviete skatās uz izdrukām, Brother A3 multifunkcionālais printeris