1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2022
  5. Brother laiž klajā MAXIDRIVE drukas tehnoloģiju

Brother laiž klajā MAXIDRIVE drukas tehnoloģiju, kas nodrošina līdz šim ātrāko drukas tempu

 

MAXIDRIVE, Brother jaunā un patentētā tintes drukas tehnoloģija, ievērojami uzlabo mūsu jaunā tintes drukas produktu klāsta drukas ātrumu un kvalitāti.

Brother jaunie tintes printeri, kas laisti klajā 2022. gada martā, ir aprīkoti ar MAXIDRIVE - mūsu nākamās paaudzes tintes drukas tehnoloģiju, kas lietotājus nodrošina ar tirgus līderu cienīgu augstas jaudas druku.

Yoshitsugu Morita, Brother Industries, Ltd. izpildinženieris un MAXIDRIVE izstrādes komandas dalībnieks, komentēja jauno tehnoloģiju:

"Brother patentētajā MAXIDRIVE drukas mikroshēmā izmantota unikāla dubultās transformācijas pjezoelektriskā sistēma, kas izsmidzina tinti ar lielu jaudu. Mikroshēma darbojas,  izsmidzinot pareizo tintes daudzumu īsākā laika sprīdī, kas ļauj sasniegt līdz šim lielāko Brother drukas ātrumu. Mikroshēma arī padara iekārtas izturīgākas, ļaujot veikt par līdz pat 200% vairāk izdruku*, tādējādi nodrošinot lietotājiem augstas veiktspējas ekoloģisku iekārtu.

Šī tehnoloģija ir tik unikāla drukas ātruma un izturības ziņā, pateicoties sinerģiskai divkāršās transformācijas pjezo sistēmas un mūsu radītās ļoti plānās mikroshēmas mijiedarbībai. Šī aizraujošā jaunā tehnoloģija ir milzīgs solis gan mums, Brother, gan drukas nozarei kopumā."

MAXIDRIVE palielina Brother drukas ātrumu par līdz pat 150%*, vienlaikus uzlabojot drukas kvalitāti un iekārtas izturību.

 

Skatīties YouTube video

*Salīdzinot ar iepriekšējo modeli

MAXIDRIVE