1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2022
  5. Brother iepazīstina ar profesionālo A4 krāsu lāzerprinteru klāstu

Brother iepazīstina ar profesionālo A4 krāsu lāzerdrukas iekārtu klāstu

 

Brother jaunais profesionālo A4 krāsu lāzerprinteru klāsts piedāvā biroja darbiniekiem profesionālas kvalitātes drukas iespējas kompaktā un viegli lietojamā iekārtā.

Brother iepazīstina ar savu jaunāko produktu klāstu, kas palīdzēs uzņēmumiem atgriezties pie darba līdz šim nebijušā veidā. Papildus vislabākajai drukas kvalitātei starp visiem Brother lāzerprinteriem, jaunā inovatīvā A4 formāta krāsu lāzerprinteru sērija ļaus uzņēmumiem izveidot pielāgotus dokumentu pārvaldības risinājumus un inteliģentas darbplūsmas, lai uzlabotu biroja produktivitāti un racionalizētu procesus.

Henning Elkjær, Brother Nordic A/S pārdošanas direktors Dānijā un Norvēģijā, komentē jauno klāstu:

"Mēs esam sajūsmā, ka varam piedāvāt tirgū mūsu līdz šim labāko A4 krāsu lāzerprinteru klāstu laikā, kad biroja darbinieki visā pasaulē sāk atgriezties ierastajā darba ritmā. Mūsu jaunās A4 formāta krāsu lāzerdrukas iekārtas ir izcilas un nodrošina uzņēmumiem piekļuvi augstākās kvalitātes drukāšanai un skenēšanai, neizejot no telpas.

Jaunā sērija ir izveidota tā, lai iekļautos mūsu Manage Print Services (MPS) pakalpojumu klāstā, kas nozīmē, ka mūsu klienti var gūt labumu no visa, ko printeris piedāvā, vienlaikus baudot visas papildu priekšrocības, ko saņem Brother MPS klienti."


Brother MPS klienti bauda dažādas priekšrocības, piemēram, nepieciešamo izejmateriālu un papildpiederumu piegādi, uzņēmumiem nepieciešamo tehnisko atbalstu, palīdzību darbplūsmu racionalizēšanā un drošības uzlabošanā, kas to padara izcilu izvēli uzņēmumiem, kas vēlas ietaupīt izmaksas un uzlabot efektivitāti.

Jaunais klāsts ir aprīkots ar augstas specifikācijas funkcijām, tostarp pilnībā pielāgojamām papīra padeves tvertnēm, personalizētiem displejiem, ātrās drukas un skenēšanas iespējām un jaunākajām drošības funkcijām.

Jauno A4 formāta krāsu lāzerprinteru klāstu jau tagad var pasūtīt pie mūsu izplatītājiem.

HL-L9430CDN piedāvā lielu drukas ātrumu līdz 40 loksnēm minūtē un abpusēju A4 druku līdz 28 pusēm minūtē. Tam ir 8,76 cm krāsu skārienjūtīgs LCD ekrāns un integrēts NFC lasītājs, kas nodrošina lietotājam draudzīgu lietošanu. Papildus, šī iekārta nodrošina lielapjoma skenēto dokumentu atdalīšanas iespēju. Tai ir liela 520 lapu papīra tvertne un komplektā iekļautie toneri nodrošina 9000 vienkrāsas (BK) un 6500 krāsu (C/M/Y) izdrukas*. Lai optimizētu darbplūsmu, HL-L9430CDN var aprīkot ar šādiem papildpiederumiem: Wi-Fi uztvērējs, skavotājs, pasta kastīte un papildu papīra tvertnes.

HL-L9470CDN piedāvā tādu pašu funkcionalitāti kā HL-L9430CDN, bet papildus tai ir abpusēja A4 formāta drukas iespēja, līdz 40 pusēm minūtē. Ierīcei ir paplašināta ārējā drukas atmiņas ierīce, un tai ir divi prgrammatūras uzlabojumi: Secure PrintPlus un Barcode PrintPlus. Komplektā iekļautie toneri nodrošina 12 000 vienkrāsas (BK) un 9 000 krāsu (C/M/Y) izdrukas* . Pieejamie papildpiederumi ir šādi: Wi-Fi uztvērējs, skavotājs, pasta kastīte un papildu papīra tvertnes.

MFC-L9630CDN piedāvā to pašu, ko HL-L9430CND, kā arī abpusēju skenēšanu līdz 100 attēliem minūtē vienkrāsas un krāsu režīmā. Turklāt tam ir 17,6 cm krāsu skārienjūtīgs LCD ekrāns un 100 lokšņu automātiskais dokumentu padevējs (ADF).

MFC-L9670CDN ir tāda pati funkcionalitāte kā HL-L9470CDN, kā arī abpusēja A4 formāta skenēšana līdz 100 attēliem minūtē vienkrāsas un krāsu režīmā. Tam ir 17,6 cm krāsu skārienjūtīgais LCD ekrāns, īpaši uzstādāmi lietotāja īsceļi sākuma ekrānā un 100 lokšņu automātiskais dokumentu padevējs (ADF). Printeris ir aprīkots ar funkciju, kas ļauj pārtraukt iesākto drukas darbu, lai veiktu citu kopēšanas darbu, un papildus tam ir pieejami divi programmatūras uzlabojumi: Secure PrintPlus un Barcode PrintPlus. Komplektā iekļautie toneri nodrošina 12 000 vienkrāsas (BK) un 9 000 krāsu (C/M/Y) izdrukas*, un to var aprīkot ar šādiem papildpiederumiem: Wi-Fi uzvtērējs un papildu papīra tvertnes.


* Aptuvenā deklarētā toneru ražība, atbilstoši ISO/IEC 19798.

vīrietis stāv blakus Brother EC lāzerprinterim