1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2022
  5. Jauna Brother RJ-3200 printeru sērija

Jauna Brother RJ-3200 printeru sērija

Brother jaunajā RJ-3200 printeru klāstā ir divi augstas veiktspējas uzlīmju un kvīšu printeri, kas izstrādāti lai atbilstu mūsdienu darba vajadzībām.

Nomainot esošos RJ-3050 un RJ-3150 printerus, jaunā RJ-3200 klāsta modeļi ir tāda paša dizaina, ko klienti ir iecienījuši, bet ar uzlabotām specifikācijām, lai uzlīmju druka būtu ātra un vienkārša.

Jaunās uzlabotās funkcijas tagad ietver ilgāku akumulatora darbības laiku, lielu drukas ātrumu līdz pat 127 mm sekundē un izturīgu dizainu ar izturību pret kritieniem no 2m augstuma, padarot tos par ideālu palīgu tirdzniecībā un darbiniekiem nozarēs, kur nepieciešams portatīvs risinājums ar ātru un uzticamu druku.

Lai nodrošinātu pielietojumu visur, sākot ar plauktu marķēšanu, cenu izmaiņu marķēšanu, click & collect pakalpojuma izmantošanai, tāmēm un rēķiniem, RJ-3200 modeļi ir labi aprīkoti, lai tos varētu izmantot dažādās darba situācijās.

Andrew Broadbent, produktu vadītājs Eiropas līmenī — specializēti drukas risinājumi, no "Brother International Europe" izteica komentārus par jaunajām ierīcēm, sakot: "mūsu zīmola jaunais RJ-3200 klāsts ir apsveicams papildinājums mūsu augošajam termodrukas piedāvājumam. Mums bija svarīgi saglabāt jau iepaz;ito izturīgo dizainu, vienlaikus uzlabojot sniegumu, kas ir tieši tas, ko esam paveikuši. Mēs esam pārliecināti, ka mūsu klienti gūs lielu labumu no veiktajiem uzlabojumiem."

Aprīkoti ar virkni savienojamības opciju, RJ-3200 klāsta ierīces ir īpaši veidotas, lai drukātu ātri, strādājot, un uzlādētu, kad tās netiek izmantotas. Tādējādi printerus var viegli uzlādēt un atjaunināt nakts laikā, tādējādi samazinot darba dīkstāvi. Kas tāds, kas mūsdienu biznesa ikdienā kļūst arvien nozīmīgāks.

Jaunie RJ-3200 printeri ir tagad pieejami pie tirgotājiem.

Brother RJ-3230BL uzlīmju un kvīšu printeris nodrošina 203 dpi drukas izšķirtspēju, tam ir 2m augstuma kritiena izturība, kas ir testēta un tam ir IP54 sertifikāts. Savienojums tiek veikts izmantojot USB vai Bluetooth.

Brother RJ-3250WBL uzlīmju un kvīšu printeris nodrošina tādu pašu funkcionalitāti un dizainu kā Brother RJ-3230BL ar papildus Wi-Fi savienojamību.

RJ-3200