1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2022
  5. Brother optimizē savu profesionālo marķēšanas risinājumu piedāvājumu, pateicoties jaunai partnerībai ar TEKLYNX

Brother optimizē savu profesionālo marķēšanas risinājumu piedāvājumu, pateicoties jaunai partnerībai ar TEKLYNX

 

No 2021. gada 18. oktobra Brother nodibina sadarbību ar TEKLYNX, kas ir pasaules līderis svītrkodu programmatūras risinājumos. Sadarbība atvieglo klientiem svītrkodu uzlīmju izveidi un drukāšanu, nostiprinot Brother vadošo uzlīmju drukas portfeli un ļaujot uzņēmumiem efektīvi izveidot nozares standarta uzlīmes.

Brother piedāvā dažādu marķēšanas produktu klāstu, kas ir saderīgs ar TEKLYNX programmatūras risinājumiem. Šo divu produktu piedāvājumu kombinācija nodrošina uzlabotu printera veiktspēju, nodrošinot uzņēmumiem rīkus, kas nepieciešami ātrai un efektīvai uzlīmju drukāšanai. Tagad pieejamie integrētie risinājumi arī uzlabo organizāciju datu drošību.


Nikolā Serra (Nicolas Serra), Corporate & Solutions Division vadītājs Brother Francijā, skaidro: "Mēs ar prieku paziņojam par mūsu jauno Eiropas līmeņa partnerību ar TEKLYNX, kas ir pasaules līderis integrētās programmatūras izstrādē, kas ļauj mums gūt lielāku atpazīstamību stratēģiskajos vertikālajos tirgos attiecībā uz Brother. Šī ciešā sadarbība arī palīdz mūsu klientiem katru dienu izmantot savu Brother termodrukas printeri, lai vienkāršotu marķēšanas procesu, vienlaikus saglabājot precizitātes un atbilstības līmeni, izmantojot šos jaudīgos programmatūras produktus."

"Mēs esam lepni sadarboties ar Brother un piedāvājam iespēju ievērojami palielināt produktivitāti uzlīmju drukāšanā," sacīja TEKLYNX International prezidents Tjerī Maugers (Thierry Mauger).

TEKLYNX programmatūras risinājumi aptver visu Brother termodrukas uzlīmju printeru klāstu un nodrošina uzņēmumiem iespēju drukāt vairākus uzlīmju formātus no centralizētas platformas atkarībā no to prasībām.

TEKLYNX marķēšanas pārvaldības sistēma atbrīvo uzņēmumus no laikietilpīga uzlīmju dizaina izveides, piedāvājot intuitīvu lietotāja interfeisu. Tagad uzņēmumi var ātrāk veikt izmaiņas uzlīmju noformējumos vai izveidot "noklusējuma" uzlīmju veidnes, ietaupot laiku un samazinot IT rersursu izmaksas, lai tie varētu koncentrēties uz vērtīgāku uzdevumu veikšanu.

Pateicoties svītrkoda un RFID tehnoloģijai, kurā specializējas TEKLYNX, šī sadarbība arī sniedz Brother iespēju uzlabot uz izsekojamību vērstos marķēšanas risinājumus, sākot no ražošanas līdz pat nosūtīšanai dažādās nozarēs.

Brother klienti tagad var lejupielādēt savus printeru draiverus* no TEKLYNX vietnes.

*TEKLYNX programmatūra atbalsta Brother RJ mobilos uzlīmju un kvīšu printerus, TD uzlīmju printerus un industriālos TJ uzlīmju printerus.

 

Par TEKLYNX International

TEKLYNX International palīdz piegādes ķēdēm strādāt produktīvāk. Pašlaik vairāk nekā 750 000 uzņēmumu vairāk nekā 170 valstīs uzticas TEKLYNX integrētajiem svītrkodu un RFID uzlīmju dizaina produktiem un cilvēkiem, kas ir to risinājumu pamatā, lai padarītu svītrkodu marķēšanas darbības efektīvas, precīzas, drošas un nozares prasībām atbilstošas. Ar 30 gadu pieredzi TEKLYNX ir pasaules līderis tās uzticamās programmatūras un izcilāko klientu atbalsta dēļ. Lai uzzinātu vairāk par to, kā TEKLYNX kopiena palīdz uzņēmumiem visās nozarēs visā pasaulē, apmeklējiet sava reģiona teklynx.com vai zvaniet uz TEKLYNX savā reģionā. Barcode Better™ ar TEKLYNX.

 

Par Brother

Vairāk nekā 100 gadu ilgās inovācijas ir padarījušas Brother par pasaules biznesa risinājumu nodrošinātāju, kāds tas ir šodien. Dibināts kā Yasui Sewing Machines Co Japānā 1908. gadā un vēlāk pārdēvēts par Brother, tagad uzņēmums darbojas vairāk nekā 40 valstīs visā pasaulē. Brother nemitīgi pielāgojas mainīgā tirgus tendencēm un prasībām. No drukas pārvaldības pakalpojumiem līdz printeriem, skeneriem un marķēšanas ierīcēm. Brother produkti un pakalpojumi ir paredzēti, lai palielinātu efektivitāti, produktivitāti un veicinātu sadarbību darba vietā.

Teklynx logo