1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2022
  5. Brother: Mūsu zīmola aizsardzības pārskats 2021

Brother: Mūsu zīmola aizsardzības pārskats 2021

 

Pagājušajā gadā Brother International Europe "cīnījās" pret vairāk nekā 40 000 pārkāpumiem visā Eiropā, kas saistīti ar intelektuālo īpašumu. Brother intelektuālā īpašuma aizsardzība ir kļuvusi par vienu no mūsu prioritātēm visā pasaulē un Eiropā. Tas attiecas ne tikai uz mūsu preču zīmju, autortiesību un patentu aizsardzību, bet arī uz mūsu klientu un viņu uzticības mūsu produktiem un zīmolam aizsardzību.

Sadarbojoties ar zīmolu aizsardzības aģentūru Incopro, 2021. gadā Brother uzmanības lokā nonāca vairāk nekā 28 000 gadījumi tiešsaistē, kur tika pārkāptas mūsu preču zīmes un autortiesības, un 16 000 maldinoši piedāvājumu visā Eiropā. Mēs arī vērsāmies pret vairāk nekā 80 tīmekļa vietnēm, kas ļaunprātīgi izmantoja Brother preču zīmi, bija inficētas ar ļaunprātīgu programmatūru vai bija iesaistītas krāpnieciskās darbībās.

Mūsu centieni koncentrējas uz tādām populārākajām tīmekļa tirdzniecības vietnēm kā Amazon, un 2021. gadā Brother tirdzniecību liedza 990 Amazon tīmekļa vietnē reģistrētiem produktiem par preču zīmes ļaunprātīgu izmantošanu un 148 produktiem par patenta pārkāpumiem Amazon ES valstīs.

Isao Noji, Brother International Europe Ltd priekšsēdētājs un izpilddirektors, paskaidroja:

"Brother intelektuālā īpašuma aizsardzība joprojām ir viens no svarīgākajiem Brother uzdevumiem. 2021. gadā mēs saskārāmies ar vairāk nekā 40 000 pārkāpumiem, kas maldināja mūsu klientus un varēja tiem kaitēt.

Sadarbībā ar vairākām izmeklēšanas aģentūrām un advokātiem 2021. gadā mēs arī atklājām, izmeklējām un izvērsām aktivitātes pret 10 viltošanas gadījumiem un viltošanas organizācijām.

Mūsu intelektuālā īpašuma aizsardzība ir ļoti svarīga, jo, meklējot labu piedāvājumu, mūsu klienti var labticīgi iegādāties, viņuprāt, Brother oriģinālos produktus, nezinot, ka patiesībā tie ir viltoti. Tāpēc Brother nepārtraukti iegulda līdzekļus šajos pasākumos, lai aizsargātu mūsu klientus un viņu ieguldījumus."

Pagājušajā gadā Brother īstenoja arī stingrāku pretviltošanas programmu, lai cīnītos ar lielo viltojumu pieplūdumu tiešsaistē un bezsaistē. Lai pasargātu sevi, mēs rekomendējam Brother klientus un partnerus vienmēr:

  • Iegādāties mūsu produktus tikai oficiālās tīmekļa vietnēs, no mūsu partneriem un mazumtirgotājiem.
  • Autentificēt produktus un pārliecināties, ka tie ir oriģināli. Lai to izdarītu un iegūtu vairāk informācijas, apmeklējiet https://www.brother.lv/supplies/anti-counterfeit.
  • Pārbaudiet iepakojuma drošības marķējumu un produktu drukas kvalitāti.


Ja jūs māc šaubas par kādu no Brother produktiem un ir aizdomas par viltojumu, lūdzam jūs ziņot, apmeklējot www.brother.com/id vai sazinoties ar Brother pa e-pastu IPRinfo@brother.co.uk.

Brother logo zilā krāsā