1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2021
  5. Brother laiž klajā printeru klāstu darbam mājās

Brother laiž klajā printeru klāstu darbam mājās

Vadošais printeru ražotājs Brother laiž klajā profesionālas kvalitātes printeru klāstu, kas ir ideāli piemēroti lietošanai mājās. Mājas biroja tintes printeru klāstā ir trīs funkcijām bagātas, savienotas ierīces, kas sola palīdzēt biznesa profesionāļiem un mazo uzņēmumu īpašniekiem strādāt produktīvi.

 

Katram printerim ir vairākas profesionālas specifikācijas, tostarp bezvadu tīkla savienojums, LCD skārienekrāni un liels drukas ātrums, kas paredzēts, lai ātri un efektīvi drukātu un skenētu augstas kvalitātes dokumentus. Šīm ierīcēm tiek izmantotas arī lielas tintes kasetnes, kas lietotājiem palīdzēs ievērojami samazināt drukas izmaksas.

Henning Elkjær, Ziemeļvalstu mārketinga & pārdošanas vadītājs Dānijā komentē jauno printeru klāstu. "Mūsdienu hibrīda darbaspēkam un mazo uzņēmumu īpašniekiem ir nepieciešama ātra, uzticama un rentabla drukāšanas tehnoloģija, lai palīdzētu izveidot un attīstīt savu biznesu, un Brother mājas biroja tintes ierīču klāsta printeri būs izcili sabiedrotie tam.

"Ierīces ir kompaktas, stilīga dizaina un tās izcili iederēsies modernā mājsaimniecībā. Mēs esam gandarīti šo piedāvāt laikā, kad tik daudzi no mums strādā attālināti - no mājām."

Viens no modeļiem ir no pieaugošā - All In Box - drukas komplekta klāsta, kas izstrādāts, lai palīdzētu lietotājiem strādāt efektīvāk un samazinātu drukas izmaksas. Šis komplekts ietver visu, kas nepieciešams, lai printeri darbotos trīs* gadus, ieskaitot tinti trīs gadiem, pateicoties lielapjoma starta tintes kasetnēm.

Mini mājas biroja tintes printeru klāsts sastāv no trim modeļiem, un tie ir pieejami pie Brother tirgotājiem visā valstī.

MFC-J4340DW piedāvā automātisku divpusēju drukāšanu ar 1200 x 4800 dpi drukas izšķirtspēju** un drukas ātrumu līdz 20 melnbaltām izdrukām minūtē un 19 krāsu izdrukām minūtē***. Izmantojot bezvadu savienojumu, 4,5 cm LCD displeju, 150 lokšņu papīra ievadi un 20 lokšņu automātisko dokumentu padevi, šis modelis piedāvā efektīvu darbību. Ierīce atblasta mobilo druku – varat lejupielādēt aplikāciju Brother Mobile Connect. Printerim iepakojumā starta tintes kasetnes - 3000 melnbaltām izdrukām un 1500 krāsu izdrukām****.

Ja nepieciešama lielāka papīra ietilpība, tad apsveriet iespēju savā īpašumā iegūt MFC-J4540DW modeli. Tam ir tādas pašas funkcijas kā MFC-J4340DW, bet tas piedāvā lielāku papīra ievadi ar divām papīra padevēm - kopā 400 loksnēm, tam ir arī vadu tīkla savienojums, 6,8 cm LCD skārienekrāns un NFC (Near-field-communications) funkcija.

MFC-J4540DWXL ir All In Box modelis un piedāvā visas tās pašas funkcijas kā MFC-J4540DW modelim. Papildus tam jūs iegūstat pietiekami daudz tintes, lai drukātu 3 gadus* ar lielas ietilpības starta tintes kasetnēm, kas nodrošina līdz pat 6000 melnbaltu izdruku 5000 krāsu izdruku****. Trīs gadus ilga druka bez raizēm ar šo modeli.

Visiem klāsta modeļiem var izmantot standarta tintes kasetnes: melnas krāsas (LC426BK) 3000 lapas un krāsu (LC426CMY) – 1500 lapas, kā arī lielas ietilpības kasetnes: melnas (LC426XLBK) - 6000 lapas un krāsu (LC426XLCMY) - 5000 lapas.

*Komplektā neietilpst papīrs. Pakalpojuma pamatā ir aptuvenais drukas patēriņš mēnesī - 200 izdrukas (60% melnbaltas un 40% krāsu) saskaņā ar ISO/IEC 24711, izmantojot 4 piegādātās tintes kasetnes.
** Horizontāli pret vertikāli
*** ISO/IEC 24734
**** Saskaņā ar ISO/IEC 24711

Brother Mini 19Biz