1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2020
  5. Jaunie mobilie uzlīmju/kvīšu printeri no Brother darbam jebkurā vietā

Jaunie mobilie uzlīmju/kvīšu printeri no Brother darbam jebkurā vietā

Veikali, restorāni, noliktavas, transporta un pakalpojumu uzņēmumi būs Brother jaunā klāsta mazo, izturīgo uzlīmju/kvīšu printeru lietotāji. Tie nodrošina plašas savienojumu iespējas un ir viegli pārnēsājami. Izdruku platums var sasniegt pat 7.62cm.

 

Iedomājoties printeri, prātā droši vien nāk liela biroja iekārta, kas ir novietota uz galda vai biroja stūrī, lai tā neaizņemtu vietu telpā. Taču printeri ir mērojuši savu attīstības ceļu un Brother uzlīmju/kvīšu printeri ir mobili un pārnēsājami, tāpēc tos var nēsāt somā, un tie ir nenovērtējams, daudzpusīgs ikdienas rīks, kas paredzēts tirdzniecības nozares darbiniekiem, darbam noliktavā, kā arī dažādu pakalpojumu sniedzējiem.

 

Brother četri jaunie RJ modeļi ir paredzēti, lai ar bezvadu tīkla savienojumu izdrukātu visu, sākot no uzlīmēm un cenu kartēm līdz pat soda naudas kvītīm, lai arī kur lietotājs atrastos. Ierīces ir izturīgas pret mitrumu un nobrāzumiem. 

 

Divi no jaunajiem Brother uzlīmju/kvīšu printeriem - RJ-2035B un RJ-2055WB - var drukāt platumā līdz 5.08cm, bet RJ-3035B un RJ-3055WB spēj nodrošināt izdrukas platumā līdz 7.62cm.

 

“Mēs esam pieredzējuši lielu pieprasījuma pieaugumu pēc maziem, mobiliem uzlīmju un kvīšu printeriem, kurus var pielāgot dažādiem drukas uzdevumiem, bet kuri ir pietiekami pielāgojami, lai tos varētu izmantot daudzās nozarēs. Četri jaunie RJ printeri lieliski piestāv šai izaugsmes zonai", skaidro Henning Elkjær, Nordic Marketing & Sales Director (Dānija) Brother Nordic A/S.

 

Četri jaunie Brother uzlīmju/kvīšu printeri var drukāt ar ātrumu līdz četrām collām (10.16cm) sekundē (ips) un ar augstu kvalitāti (203 dpi). Tie darbojas ar lielāko daļu printeru valodu, un visiem četriem ir Bluetooth savienojuma iespējas. RJ-2055WB un RJ-3055WB modeļiem ir integrēts Wi-Fi.

 

Ierīcēm līdzi nāk plecu siksna, jostas sprādze un uzlādējams litija jonu akumulators. Arī automašīnas adapteris ir pieejams kā papildpiederums darbiniekiem, kuru darba pienākumi tiek veikti esot ceļā: piemēram, apkalpojot, izplatot, piegādājot preces un pakalpojumus vai, piemēram, izsniedzot soda naudas kvītis par nelikumīgu auto novietošanu.

 

Turklāt jaunajiem Brother RJ uzlīmju/kvīšu printeriem ir IP54 novērtējums pret mitrumu un putekļiem un 2,5 metru augstuma krišanas izturība. Lūdzu, ņemiet vērā, ka kritiena aizsardzības novērtējumam ir nepieciešama speciāla amortizējoša soma, kas ir pieejama kā papildpiederums.


Papildu informācija presei


Nordic Marketing & Sales Director (Dānija) Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, tel. +45 43 31 31 31, e-pasts henning.elkjaer@brother.dk

RJ lite launch