1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2020
  5. Brother sadarbība ar Kofax ControlSuite™ risinājuma tālākpārdošanai

Brother sadarbība ar Kofax ControlSuite™ risinājuma tālākpārdošanai

 

Brother International Europe informē par sadarbību ar Kofax ®, nodrošinot iegultu risinājumu izvēlētiem Brother lāzerprinteriem, daudzfunkcionālām ierīcēm un tintes printeru modeļiem. Specializētas Brother pārdošanas un tehniskās pirmspārdošanas komandas tiks apmācītas, lai nodrošinātu Kofax ControlSuite risinājumu un iedrošinātu uzņēmumus pārvaldīt un aizsargāt dokumentus ar vienotu drukas pārvaldību, tveršanu un dokumentu drošību.

“Kofax ir sajūsmā par sadarbību ar Brother,” saka Kriss Strammiello (Chris Strammiello), Kofax kanālu vecākais viceprezidents. “Viņu godalgotās attēlveidošanas ierīces un mūsu tirgū vadošā drošības un automatizācijas programmatūra apvienosies, lai piedāvātu augstas vērtības, pārliecinošu un visaptverošu risinājumu.

ControlSuite ir nākamās paaudzes drukas pārvaldības, tveršanas un dokumentu drošības programmatūras risinājums, kas vienkāršo un ļauj centralizēti pārvaldīt saturu, kas plūst caur mobilajām un galda ierīcēm, e-pastu un drukas plūsmām. ControlSuite arī aktīvi pārvalda praktiski visus dokumentu izplatīšanas avotus, izmantojot drukāšanu, skenēšanu, maršrutēšanu un uzglabāšanu visā uzņēmumā — jebkurā hibrīdsistēmu, tehnoloģiju un ierīču kombinācijā. Tas nodrošina produktivitāti, izmantojot vienotus drukāšanas, skenēšanas un darbplūsmas procesus.

“Uzņēmumi drīzāk cieš no ievērojamiem materiāliem zaudējumiem, ko rada ar dokumentiem saistīti pārkāpumi, nevis pārkāpumi, kas saistīti ar datiem,” saka Kriss Māršals (CHRIS Marshall), SMB Printing & Solutions direktors, “Brother ierīču saderība ar ControlSuite risina galveno uzdevumu, kas saistīts ar dokumentu drošu pārvaldību: nodrošināt, ka informācija nonāk labās rokās ar vienu racionalizētu risinājumu, kas samazina kļūdas un palielina produktivitāti."

ControlSuite labi sader ar Brother SMB (nelielu, vidēji lielu uzņēmumu) lāzerierīcēm un ļauj uzņēmumiem droši pārvaldīt dokumentus, nodrošinot atbilstību, automātiski veidojot revīzijas ierakstus, kas reģistrē dokumentus un to, kā tiem piekļūst un tos izmanto.

“Dažāda lieluma uzņēmumiem, IT, īpaši informācijas drošībai, ir izšķiroša nozīme dokumentu pārvaldībā un atbilstībā,” skaidro Žakija Hendriksa (Jacqui Hendriks), IDC uzņēmuma Eiropas attēlveidošanas, drukāšanas un dokumentu risinājumu pētniecības vadītāja. „Īstenojot jaunu dokumentu pārvaldības stratēģiju, IT profesionāļiem ir jāmeklē risinājumi, kas nodrošina stabilu drošību dažādajām un mainīgajām prasībām darba vietā. Ar Kofax sadarbību Brother piedāvā plašāku drošības risinājumu klāstu, lai palīdzētu uzņēmumiem virzīt savu digitālo pārveidi. Kofax ir vadošais globālais spēlētājs ierīču un drukas pārvaldības tirgū.

Brother – Kofax ControlSuite produktu piedāvājums būs pieejams jau 2020. gada 2. ceturksnī.

Par Kofax

Kofax programmatūra ļauj uzņēmumiem šodien strādāt kā rītdienā (Work Like Tomorrow™). Kofax viedā automatizācijas programmatūras platforma palīdz organizācijām pārveidot informācijas ietilpīgus biznesa procesus, samazināt manuālo darbu un kļūdas, samazināt izmaksas un uzlabot klientu piesaisti. Mēs apvienojam RPA, kognitīvo uztveršanu, procesa saskaņošanu, mobilitāti un iesaisti, kā arī analītiku, lai atvieglotu īstenošanu un sniegtu izcilus rezultātus, kas mazina neatbilstības risku un palielina konkurētspēju, izaugsmi un rentabilitāti. Kofax nodrošina ātru ieguldījumu atdevi vairāk nekā 20 000 klientiem finanšu pakalpojumu, apdrošināšanas, valdības, veselības aprūpes, piegādes ķēžu, uzņēmējdarbības procesa ārpakalpojumu un citos tirgos. Kofax piedāvā godalgoto programmatūru un risinājumus, izmantojot tiešās pārdošanas un pakalpojumu organizāciju un vairāk nekā 650 netiešo kanālu partnerus un integratorus vairāk nekā 60 valstīs ASV, EMEA (Eiropā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā) un Āzijas Klusā okeāna reģionā. Lai iegūtu plašāku informāciju, apmeklējiet kofax.com.

Par Brother


Vairāk nekā 100 gadu ilgās inovācijas ir padarījušas Brother par pasaules uzņēmējdarbības risinājumu nodrošinātāju, kāds tas ir šodien. Dibināts kā Yasui Sewing Machines Co Japānā 1908. gadā un vēlāk pārdēvēts par Brother, tagad uzņēmums darbojas vairāk nekā 40 valstīs visā pasaulē. Brother uzņēmumus nemitīgi pielāgojas, lai sekotu mainīgā tirgus tendencēm. No pārvaldītiem drukas pakalpojumiem līdz printeriem, skeneriem un marķēšanas ierīcēm. Brother produkti un pakalpojumi ir paredzēti, lai palielinātu efektivitāti, produktivitāti un veicinātu sadarbību darba vietā.
Kofax