1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2020
  5. Vēlies organizētu un sakārtotu darba vietu?

Vēlies organizētu un sakārtotu darba vietu?

Ar jauno Brother P-touch CUBE Pro viss ir īstajā vietā

Šis kompaktais, elegantais uzlīmju printeris ir ļoti ērts lietotājam, un to var izmantot ikviens, ieskaitot uzņēmumus un privātpersonas, kam nepieciešams efektīvs, visaptverošs marķēšanas risinājums, kas neaizņem pārāk daudz vietas.

Izmantojiet to, kad nepieciešama izturīgu un kvalitatīvu uzlīmju druka – birojā vai veikalā, reģistratūrā, mājās un virtuvē, vai noliktavā.

To var paņemt līdzi, tāpēc ir gan ātri, gan vienkārši drukāt uzlīmes, identificēt priekšmetus un uzturēt kārtību, kur vien nepieciešams. P-touch CUBE Pro ir arī automātiskā griezēja asmens ar pusgriezuma funkciju, kas ļauj izdrukāt vairākas uzlīmes vienā garā sloksnē, tādējādi nodrošinot, ka tās ir pareizā secībā, atvieglojot to vēlāku atlīmēšanu no pamatnes.

Dažādas savienojuma un uzlīmju noformējuma iespējas

P-touch CUBE Pro var pieslēgt Windows/Mac, izmantojot USB, taču tas ir aprīkots arī ar Bluetooth savienojumu, kas ievērojami atvieglo tā uzstādīšanu un lietošanu. Izmantojot Bluetooth, uzlīmes var izdrukāt bezvadu tīkla režīmā — ātri un ērti — tieši no viedtālruņa un planšetdatora.

Veidojiet uzlīmes, izmantojot Brother P-touch redaktoru, kas ir bezmaksas programmatūra Windows un Mac datoru uzlīmju noformēšanai. Tas nodrošina efektīvus rediģēšanas rīkus, kas ļauj izveidot uzlīmes jebkuram mērķim. Ievietojiet attēlus, uzņēmuma logotipu vai izvēlieties kādu no simtiem clipart attēliem, simbolu vai iestrādāto veidņu. P-touch redaktora programmatūra ļauj viegli izveidot svītrkodus un QR kodus. Ir iespēja arī atlasīt savus datus Microsoft Excel filā, lai vienlaikus varētu apvienot un izdrukātu vairākas uzlīmes.

Ja izvēlaties strādāt ar lietotnēm, varat izmantot lietotni P-touch Design & Print 2, lai viedtālrunī vai planšetdatorā izveidotu uzlīmes, jo var izvēlēties vairākas dažādas veidnes. Ja vēlaties pielāgotu risinājumu, varat izmantot Brother lietotni - iPrint & Label, lai pievienotu tekstu un attēlus, mainītu fontus un pielāgotu objektu izmērus. Abas Brother aplikācijas ir bezmaksas, un tās var lejupielādēt no App Store vai Google Play.

 

Izturīgas uzlīmes un pievilcīgas satīna lentes

Brother P-touch CUBE Pro tiek lietots ar TZe lentu visām marķēšanas identifikācijas prasībām un vajadzībām – birojiem, mazumtirdzniecībai, izglītības nozarei, tūrismam, viesmīlības nozarei vai loģistikai, amatniecībai vai specializētai mazumtirdzniecībai. Izmantojot TZe lenti, jūs iegūstat izturīgu uzlīmi, jo teksts tiek drukāts zem laminētā pārklājuma un tāpēc netiek noberzts. Tze lente ir pieejama plašā krāsu un rakstu klāstā, ar platumu no 3,5 mm līdz 36 mm. Varat arī izveidot elegantas satīna lentes ar personalizētu tekstu, piemēram, uzņēmuma dāvanām.

P-touch CUBE Pro komplektācijā ietilpst uzlādējams litija jonu akumulators, kuru var viegli uzlādēt no datora, izmantojot USB kabeli. Vairāk par Brother P-touch CUBE Pro (PT-P910BT)

Brother P-touch CUBE Pro (PT-P910BT) var iegādāties no daudzajiem Brother mazumtirgotājiem visā valstī.

 

Par Brother

Brother Nordic A/S ir vadošais piegādātājs Ziemeļvalstu tirgum. Uzņēmums ir vienīgais “Brother” printeru, tostarp daudzfunkciju printeru, programmatūras, skeneru, mobilo risinājumu un uzlīmju sistēmu importētājs. Brother piegādā augstas kvalitātes produktus ar augstas klases veiktspēju un funkcionalitāti – tas viss par konkurētspējīgām cenām. Vairāki Brother produkti ir vadošie tirgū. Brother produkti tiek pārdoti un izplatīti plašā mazumtirgotāju un vairumtirgotāju tīklā. Brother Nordic A/S ir 80 darbinieki ar birojiem Ishøj, Gēteborgā, Helsinkos un Oslo. Lai iegūtu papildinformāciju, apmeklējiet www.brother.dk vai www.brother.com.

Brother P-touch connected to smartphone