1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2020
  5. Kā drukāt uzlīmes ātri un efektīvi

Kā drukāt uzlīmes ātri un efektīvi

 

Pēdējos gados iepirkšanās tiešsaistē ir kļuvusi īpaši populāra, jo īpaši COVID-19 pandēmijas laikā. Tas ir ātrs, vienkāršs un praktisks risinājums, kur viss tiek darīts internetā un preces tiek piegādātas, kur vien vēlamies – pie mūsu ārdurvīm, uz mūsu darba vietu vai savākšanas punktu. Pieaugošā tiešsaistes iepirkšanās popularitāte arvien vairāk pārliecina mazos uzņēmumus pārdot savus produktus tiešsaistē, un nekas neliecina, ka tas varētu mainīties.

Lai tiešsaistes veikals būtu efektīvs, būtiska nozīme ir pareizai preču marķēšanai, ar svītrkodiem un nosūtīšanas uzlīmēm norādot skaidru adresi.

Biežāk sastopamās problēmas, drukājot uzlīmes

Tiešsaistes veikala sākuma posmā cenas, svītrkodi un piegādes uzlīmes parasti tiek drukātas ar tintes printeriem vai nu uz A4 lapas, vai uz iepriekš uzdrukāta uzlīmju papīra.

Tomēr uzlīmju papīram ir tendence printerī iestrēgt, kas rada lieku neizmantoto materiālu apjomu un sarežģījumus, piemēram, ja izdruka ir lielāka nekā iepriekš perforēta uzlīme un pēc pielāgošanas ir jādrukā jauna.

Tāpat, veselas lapas izmantošana bez iepriekš izveidotām uzlīmēm patērē arī papildu laiku un darbu, jo nepieciešams katru reizi manuāli izgriezt pareizā izmēra uzlīmes.


Kā ātri izdrukāt uzlīmes

Uzlīmju printeris var novērst šīs problēmas un ietaupīt laiku un naudu, jo nav jādrukā viena un tā pati uzlīme vairāk kā vienu reizi, lai tā būtu pareiza.

Uzlīmēs bieži vien ir jānorāda plašs dažādas informācijas klāsts, tāpēc uzlīmju printeris, kas spēj efektīvi nodrošināt darbu ar izciliem, kvalitatīviem rezultātiem, ir ideāls risinājums.

 

TD-4420TN vai TD-4520TN uzlīmju printeri ir piemēroti efektīvam darbam. Tie nodrošina ātru, tiešās termodrukas termo pārneses tehnoloģiju ar izšķirtspēju līdz pat 300 dpi, nodrošinot atbilstošu veikumu visām marķēšanas darbu prasībām, izmantojot vienu vai abas tehnoloģijas.

Tiešā termodruka ir efektīvs process, liela apjoma uzlīmju drukai ar siltumjutīgu virsslāni un termodrukas galviņu, padarot tradicionālo tintes tehnoloģiju un tintes lentes par liekām. Ideāls variants, drukājot etiķetes īslaicīgai lietošanai, piemēram, piegādes uzlīmes ar svītrkodiem un produkta marķējumu uz virsējā slāņa. Un, pats labākais, šī ir ļoti ekonomiska tehnoloģija, kas nodrošina lielu daudzumu kvalitātes marķējumu par zemām izmaksām.

 

Ja ir nepieciešamas izturīgas uzlīmes ilgam laikam plauktu marķējumam un vispārīgas informācijas norāžu uzlīmes, tad vislabākais risinājums ir termo pārneses drukas tehnoloģija. Tā rada izturīgas uzlīmes, izmantojot procesu, kurā izdruka no īpašas tintes lentes tiek absorbēta uzlīmē. Tā nodrošina labu aizsardzību pret ārējiem apstākļiem, kas nozīmē, ka uzlīme ar skaidru tekstu saglabāsies ilgi.

Tiešsaistes veikali gūs lielu labumu no ātras, nesarežģītas darbplūsmas, īpaši, ja runa ir par nosūtīšanas uzlīmju druku. Turklāt uzlīmju printerim ir pieejami papildu piederumi, kas var optimizēt ikdienas uzlīmju drukāšanu. Var uzstādīt automātisku nazi, lai, drukājot uzlīmes no vienlaidu garuma lentēm, tās pēc drukāšanas tiktu nogrieztas nepieciešamājā izmērā, pat ja tā ir lielapjoma druka vienā piegājienā. Ja to kombinē ar uzlīmju atlīmēšanas no to pamatnes piederumu, darbplūsma tiek racionalizēta, noņemot uzlīmju pamatni automātiski ātrai un vienkāršai pielietošanai.

Uzlīmju printerim ir programmatūra, kas atbalsta svītrkodu drukāšanu un fontu programmēšanu, lai izceltu konkrētus vārdus, vienlaikus ļaujot iestrādāt attēlus un datuma formātus. Rezultāts ir lietotājam ideāli pielāgots risinājums.

Precizējot marķēšanas prasības un norādot, kādas funkcijas uzņēmumam ir nepieciešamas, atvieglojiet labākā uzlīmju drukas risinājuma atrašanu, ietaupot gan laiku, gan naudu.

 

 

 

 

Label on box