1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2020
  5. Brother iegūst “Good Design Award 2020” par četriem produktiem

Brother iegūst “Good Design Award 2020” par četriem produktiem

Brother Industries, Ltd., Brother Nordic A/S galvenais birojs un viens no vadošajiem lāzerprinteru un tintes printeru ražotājiem pasaulē ir ieguvuši Japānas dizaina balvu “Good Design Award 2020” par četriem Brother jaunākajiem ražojumiem.

Brother ir saņēmis kopumā 214 Good Design Awards apbalvojumus, tostarp arī par četriem ražojumiem šogad, kopš tas 1960. gadā pirmo reizi ieguva balvu par mājas šujmašīnu. Šis ir 28. gads pēc kārtas kopš 1993. gada, kad Brother ir saņēmis šo apbalvojumu.   

Ziemeļvalstu mārketinga un pārdošanas vadītājs Dānijā Henning Elkjær no Brother Nordic A/S skaidro: “Laba dizaina balva ne tikai atpazīst produktus ar izcilu izskatu un funkcijām. Produktu un pakalpojumu izvēles pamatā ir arī tas, vai tie sniedz vērtību patērētājiem un sabiedrībai. Konkursā tiek atzīti visi ar konkrēto produktu vai pakalpojumu saistītie kopīgie centieni.

“Viena no Good Design Awards, ko Brother saņēma 2020. gadā, tika piešķirta par P-TOUCH CUBE PT-P910BT uzlīmju printeri, kas saņēma Good Design Best 100 apbalvojumu kā viens no 100 produktiem vai pakalpojumiem, ko visaugstāk novērtēja pārbaudes komisija. Good Design Best 100 balvas saņēmēji ir arī Good Design Grand Award, augstākās apbalvojuma, zelta balvas un citu īpašo balvu pretendenti.

Brother veido savus izstrādājumus, domājot par klientu un saskaņā ar korporatīvo kultūru, kas vienmēr ir 'At your side'. Turpmāk turpinot ar centieniem iekļaut klientu un visu pārējo ieinteresēto personu atsauksmes, joprojām koncentrējoties uz dizainu, kas nodrošina lielu vērtību.”

Ziemeļvalstīs Good Design Award 2020 ir piešķirts šādiem Brother produktiem:

•    P-touch CUBE Pro (PT-P910BT) uzlīmju printerim
•    DSmobile DS-640 mobilajam skenerim
•    DSmobile DS-940DW mobilajam skenerim
•    DSmobile DS-740D mobilajam skenerim ar divpusēju skenēšanas funkciju

Good Design Award kopš 1957. gada ir vienīgā visaptverošā dizaina novērtēšanas un komunikāciju sistēma Japānā. Daudzi uzņēmumi un dizaineri gan Japānā, gan ārpus tās piedalās pasākumā, lai ar dizaina palīdzību uzlabotu industriju vai dzīves kvalitāti. “G Mark”, apbalvojuma simbols ir plaši atzīts kā zīme, kas pārstāv labu dizainu.

Vairāk informācijas par Good Design Award: http://www.g-mark.org/

Good Design Awards 2020 logo