1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2020
  5. Brother iekļauti "FTSE4Good Index Series" ESG investīciju rādītājā

Brother iekļauti "FTSE4Good Index Series" ESG investīciju rādītājā

Brother Industries, Ltd. (prezidents: Ichiro Sasaki) šodien paziņoja, ka uzņēmums pirmo reizi ir iekļauts starptautiski atzītajā FTSE4Good Index Series ESG investīciju*1 biržas rādītājā. FTSE4Good Index Series ir Londonas Biržas grupas uzņēmuma “FTSE Russell” izveidoto indeksu sērija. Tajā ietilpst uzņēmumi, kas atbilst vides, sociālās un pārvaldības (ESG) prakses novērtēšanas standartiem.

 

Vienlaikus Brother ir iekļauts arī FTSE Blossom Japan Index rādītājos, vēl viens ESG indekss, kuru pieņēma Japānas valdības pensiju ieguldījumu fonds (GPIF), kas pārvalda pasaulē lielāko fondu kopumu. Tā rezultātā Brother ir iekļauts arī trīs ESG indeksos, ko pieņēmis Japānas valdības pensiju ieguldījumu fonds (GPIF): FTSE Blossom Japan Index, MSCI Japan Empowering Women (WIN) Select Index un S&P/JPX Carbon Efficient Index.

 

Brother grupa ir apņēmusies īstenot ESG darbības kā veidu, lai paliktu uzticamā pozīcijā ar visām iesaistītajām pusēm. Apkārtējās vides jomā tika izveidots Brother grupas “Environmental Vision 2050” 2018. gada martā, strādājot pie tā, lai samazinātu CO2 emisijas no visas vērtību ķēdes. Attiecībā uz sociālajiem pasākumiem grupa nosaka prioritārās jomas, kas jāuzlabo, ar kuru palīdzību tā palīdz sasniegt sociālās attīstības mērķus (IAM)*2 un radīt sociālo vērtību, izmantojot savu uzņēmējdarbību. Turklāt 2019. fiskalājā gadā tika parakstīts Apvienoto Nāciju Organizācijas Vispārējais pakts*3 un paziņots, ka tā dos papildu ieguldījumu sabiedrības ilgtspējīgā attīstībā. Attiecībā uz pārvaldības darbībām Komisija ir strādājusi, lai stiprinātu pārvaldību saskaņā ar “Brāļu grupas pamatpolitiku korporatīvās pārvaldības jomā”, ko tā izveidoja 2015. gadā.Attiecībā uz pārvaldības darbībām tika veikts darbs, lai stiprinātu pārvaldību saskaņā ar "Brother grupas pamatpolitiku korporatīvās pārvaldības jomā" (Brother Group Basic Policies on Corporate Governance), ko tā izveidoja 2015. gadā.

Brother grupa joprojām ir apņēmības pilna veidot ilgstošas uzticības attiecības ar visām ieinteresētajām pusēm, attīstot savu biznesu, pildot savus sociālos pienākumus, atbilsotši "At your side" filozofijai.

 

* 1. ESG ieguldījumi ir ieguldījumi, kas prioritizē un atlasa uzņēmumus, pamatojoties uz vides, sociālo un pārvaldības (ESG) praksi.
* 2. Ilgtspējīgas attīstības mērķi ir kopīgas starptautiskās sabiedrības mērķu kopums, kas sastāv no 17 mērķiem un 169 apakšmērķiem, kurus pasaules līderi pieņēma ANO augstākā līmeņa sanāksmē 2015. gada septembrī.
* 3. Apvienoto Nāciju Organizācijas Globālais līgums ir brīvprātīga iniciatīva, kurā ar atbildīgu un radošu vadību iesaistītie uzņēmumi un organizācijas darbojas kā labi sabiedrības locekļi, lai izveidotu globālu sistēmu ilgtspējīgas izaugsmes īstenošanai.


FTSE 4 Good