1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2019
  5. Elkjøp un Brother Nordic sadarbība

Elkjøp un Brother Nordic sadarbība

Elkjøp uzņēmums un Brother Nordic ir parakstījuši sadarbības līgumu. Līguma robežās Brother nodrošinās visus Elkjøp veikalus un birojus Ziemeļvalstīs ar automatizētiem pārvaldītiem drukas pakalpojumiem, ziņojumiem un darbībām, lai uzlabotu dokumentu pārvaldību.

 

“Mēs esam ilgi meklējuši sadarbības partneri, kas spētu īstenot mūsu cerības visās tirgus jomās. Mums ir vairākas prasības attiecībā uz drukāšanu un dokumentu pārvaldību, un mēs vēlējāmies atrast sadarbības partneri, kas atbalstītu mūsu gaidāmo uzlabojumu vajadzības. Sadarbībai ar Brother ir izšķiroša nozīme, lai sasniegtu mūsu nākotnes mērķus, tāpēc mums ir lielas cerības", norādīja Robert Sjölund no Gigantti, Vadības departamenta.

 

“Elkjøp Nordic” AS ir lielākais mājas elektronisko ierīču un pakalpojumu mazumtirgotājs. Elkjøp pārvalda uzņēmējdarbību Ziemeļvalstīs - ar aptuveni 400 veikaliem sešās valstīs. Elkjøp tirgo ar dažādiem zīmoliem: Gigantti Somijā, Elkjøp Norvēģijā, Elgiganten Zviedrijā un Dānijā. “Elkjøp concern” nodarbina vairāk nekā 10 000 cilvēku. Uzņēmuma apgrozījums 2017. –2018. finanšu gadā bija aptuveni 37,3 miljardi NOK.

 

"Mūsu sadarbībai ar Elkjøp ir liela nozīme attiecībā uz visu drukas tirgu. Tālāk tas nostiprinās Brother pozīcijas ceļā uz vadību tirgū attiecībā uz Biznesa drukas risinājumiem un dokumentu pārvaldību”, skaidro “Brother Finland” pārdošanas vadītājs Mikko Pulkinens (Mikko Pulkkinen).

 

Brother Nordic A/S ir daļa no pasaules Brother Ltd., viens no Japānas uzņēmumiem, kas jau ilgu laiku darbojas tirgū. Brother izaugsmes stāsts ir saistīts ar to, ka uzņēmums sākotnēji bija šujmašīnu ražotājs un kļuva par pasaulē zināmu informācijas tehnoloģiju tirgotāju, un tas ir saistīts ar sistemātisku, uz klientiem orientētu biznesa modeli, kas slēpjas ‘at your side’ filozofijā. Pēdējos gados Brother Nordic A/S ir noslēdzis vairākas nozīmīgas partnerattiecības, un pašreizējā vienošanās ar Elkjøp seko šai tendencei. “Mēs neizbēgami virzāmies uz elektronisku darbības vidi, un tas prasa no mums pilnīgi jaunu attieksmi. Mūsdienās mūsu lielākā vērtība ir mūsu pietiekami drosmīgā attieksme, lai veidotu pareizos jautājumus, jautātu un izaicinātu klientu. Mēs pateicamies Elkjøp par uzticību Brother un atzinīgi vērtējam šo izaicinājumu. Mēs ceram ieraudzīt, atbalstīt un attīstīt viena no lielākajiem mazumtirgotājiem izaugsmi”, secina Mikko Pulkinens (Mikko Pulkkinen), Ziemeļvalstu pārdošanas vadītājs Somijas Brother uzņēmumā.


Vairāk informācijas:
Brother Finland, Brother Nordic A/S
Mikko Pulkkinen, Pārdošanas vadītājs Ziemeļvalstīs, 050 331 8868, mikko.pulkkinen@brother.fi

Gigantti, Robert Sjölund, IT sistēmu speciālists, robert.sjolund@gigantti.fi

Mikko Pulkkinen