1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2016
  5. Jauns uzlīmju printeris ar atsevišķi lietojamu tastatūru

Jauns uzlīmju printeris ar atsevišķi lietojamu tastatūru

Brother PT-D800W drukā uzlīmes trīs reizes ātrāk un ir aprīkots ar atsevišķu – datora veida tastatūru.

 

Uzlīmju izveidošana un izdrukāšana ir kļuvusi par ātri un eleganti veicamu darbu. Laižot klajā jauno PT-D800W uzlīmju printeri, Brother ir radījis jaunas iespējas marķēšanas darbu veicējiem birojā, rūpnīcās, darbnīcās un pat automašīnās, ja darbiniekiem ir nepieciešams pārvietoties no vienas vietas uz citu.

 

Brother PT-800W ir pirmais uzlīmju printeris tirgū, kas ir aprīkots ar pilnizmēra tastatūru, kas ļauj drukāt uzlīmes un ID uzlīmju kartes daudz ērtāk, salīdzinot ar parastu uzlīmju printeri.

 

Parasti, tastatūra tiek novietota printera PT-D800W augšdaļā, taču to ir iespēja arī noņemt un novietot uz galda, ierīces priekšā, kas padara uzlīmju drukāšanu par vēl ērtāku. Papildus tam, tastatūra ir aprīkota ar izgaismotu LCD ekrānu, kas ļauj iepriekš pārbaudīt un apskatīt uzlīmju dizainu pirms to izdrukāšanas.

 

LCD ekrāns arī parāda simbolus, logotipus un attēlus, kas var tikt pievienoti no pašas printera atmiņas, no datora caur USB kabeli vai izmantojot bezvadu tīkla savienojumu, vai arī no aplikācijas, izmantojot kādu mobilo ierīci – viedtālruni vai planšetdatoru.

 

Ātri un plaši

 

PT-D800W ir viens no Brother ātrākajiem uzlīmju printeriem un tā drukas ātrums sasniedz pat līdz 60 mm sekundē.

 

Turklāt, tas vari izdrukāt uzlīmes platumā līdz 36 mm. Attēli un teksts var tik drukāti gandrīz bez robežām, kas ir pat līdz 32 mm.

 

Jaunākā šī uzlīmju printera funkcija ir tā saucamā apvērstā fona un teksta druka, kas nozīmē, ka teksta un fona krāsas var tik samanītas vietām, kā rezultātā, piemēram, var iegūt baltu tekstu uz melna fona, ierastās melnbaltās versijas (melns teksts un balta fona) vietā.

 

Gan lietošanai uz darba galda, gan pārnēsāšanai

 

Brother PT-D800W ir ļoti pielāgojama drukas ierīce, jo to var novietot gan uz galda vai plauktā birojā, gan paņemt līdzi darbam ārpus biroja telpām.

 

Šim jaunajam modelim ir sava digitālā atmiņa, kas ļaus ierīcē uzglabāt, piemēram, veidnes un dažādus uzlīmju dizainus, kas ir nepieciešami viesojoties pie klientiem, esot kādas vietas būvdarbu laukumā utml.

 

Kā vienmēr, Brother dizaina ierīces ir izturīgas un uzticamas. Uzlīmju printeris tiek darbināts ar AC adapteri vai baterijām. (Litija jonu akumulators ir pieejams atsevišķi).

 

PT-D800W uzlīmju printeris ir parocīgs un viegls, turklāt tam ir iebūvēts rokturis.

 

Darbojas ar izcilām aplikācijām

 

Brother piedāvā dažādas aplikācijas – ērtākai ierīces lietošanai, izmantojot viedtālruni vai planšetdatoru.

 

Tās satur simtiem simbolu, kas tiek izmantoti dažādās nozarēs. Pastāv iespēja uzlīmēm pievienot laiku un datumu vai printēt tās numurētā secībā, ja tas ir nepieciešams.

 

Viena no Brother bezmaksas aplikācijām ir Mobile Cable Tool aplikācija, kas ir radīta tieši speciālistiem, kas darbojas elektroinstalāciju un datu tīklu komunikāciju nozarēs. Aplikācija izmanto tiešsaistes mākoņpakalpojumus, no kurienes var tikt lejupielādētas dažādas veidnes un elektroinstalāciju simboli.

 

Turklāt, iPrint&Label aplikācija var tikt izmantota uzlīmju izveidošanai un drukai no iPhone/iPad vai Android ierīces.

 

Bez visa iepriekšminētā ir iespēja arī veidot dažādas pielāgotas uzlīmes, izmantojot Windows vai Mac datoru.

 

Lentas visa veida pielietojumam

 

Brother TZe standarta laminētas uzlīmes ir pieejamas dažādās krāsās, stilos un izmēros. Teksts, simboli un logotipi tiek iespiesti starp diviem polietelēna plēves aizsargslāņiem, kā rezultātā tiek iegūta gandrīz neiznīcināma uzlīme, kas ir izturīga pret nodilumiem, šķidrumiem, ķimikālijām, temperatūras maiņām un tiešiem saules stariem.

 

Turklāt, Brother piedāvā arī virkni ar speciālam pielietojumam paredzētām uzlīmēm, piemēram, termosēžas cauruļu uzlīmes, īpaši izturīgās uzlīmes, elastīgās un drošības uzlīmes, kas atstāj īpašu atzīmi, ja uzlīme tiek noņemta, kā arī fluorescējošās uzlīmes. Papildus, uzlīmju lenta ir pieejama datu kabeļu vai vadu marķēšanai – uzlīmju aptīšanai apkārt vadam vai kabelim.

 

Cena

Brother P-touch PT-D800W ir pieejams Brother tirdzniecības vietās par 380.00 eiro (ieskaitot PVN).