1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2016
  5. Brother laiž klajā jaunu melnbaltas lāzerdrukas printeru sēriju

Brother laiž klajā melnbaltas lāzerdrukas printeru sēriju, kas piemērota lieliem uzņēmumiem

Brother Tavam biznesam sniegs vēl vairāk ar jaunās, melnbaltas lāzerdrukas sērijas printeriem

 

Brother nāk klājā ar savu pirmo melnbaltas lāzerdrukas printeru sēriju, kas piemērota lieliem uzņēmumiem – izturība, uzticamu un praktisku funkciju klāsts un risinājumi visiem uzņēmumu līmeņiem.

 

Drukas un biroja tehnoloģiju ražotāja Brother L6000 sērijas klāstā ietilpst četri printeri un piecas daudzfunkciju ierīces, kas pielāgojamas lielapjoma drukas darbu veikšanai.

 

Veidoti drukas darbu apjomam – līdz 10 000 lapām mēnesī, jaunā melnbaltas lāzerdrukas printeru sērija ir aprīkota ar uzlabotām funkcijām, papildus printeru klāstu raksturo šādas īpašības:

 

  • Tie ir uz šo brīdi izturīgākie un uzticamākie Brother melnbaltas lāzerdrukas printeri.*
  • Tie ir ātrākie printeri – lielākai produktivitātei.
  • Visilgāk kalpojošie izejmateriāli par zemākajām izmaksām par vienu izdruku, kā arī zemākās kopējās drukas izmaksas.
  • Plašākās papīra ievades un izvades opcijas – maksimāli uzlabotai pielāgojamībai – atbilstoši lietotāju drukas vajadzībām.
  • Labākās drošības funkcijas, lai nodrošinātu konfidenciālas informācijas aizsardzību.

 

Jaunie, mono lāzerdrukas printeri ir ļoti praktiski, tie drukā ar ātrumu līdz 50 lapām minūtē, kas ir lielākais Brother melnbaltas lāzerdrukas printeru sasniegtais drukas ātrums ar pirmās lapas izdruku mazāk nekā 7.5 sekundēs.

 

Apvienojumā ar 20 000** lapu, ļoti lielas ietilpības tonera kasetnēm, Brother jaunie lāzerdrukas printeri palīdzēs sasniegt jaunu produktivitātes līmeni un vēl vairāk samazināt kopējās drukas izmaksas.

 

Iespēja pielāgot mono lāzerdrukas klāsta ierīces nozīmē, ka uzņēmumi var ērti konfigurēt printerus, atbilsoši savām vajadzībām. Papildus, apakšējās papīra padeves, papīra izvades kasetes ar sapakošanas vai sadalīšanas funkciju un vairāku papīra ievades kasešu sistēma (torņveida) nozīmē, ka papīra apjoms var tik ērti pielāgots atbilstoši vajadzībām. Šī printeru sērija apvieno pirmos Brother printerus, kam ir 250 lokšņu standarta papīra padeve un 2650 lokšņu maksimālā papīra ietilpība. Printeru sērijai ir divi pamata pielietojumi, tie var tikt izmantoti, kā galda tīkla printeri vai centrālās drukas iekārtas, kas novietotas uz individuālas pamatnes.

Printeru praktiskums ir apvienots ar jaunākajām tehnoloģijām, kas nodrošina biznesa līmeņa funkcionalitāti bez lieliem izdevumiem.

Funkcijas, kā piemēram, Near Field Communication (NFC) nodrošina lietotājiem lielāku dokumentu drošību un uzlabotu lietotāju autentifikāciju pull printing funkcijai - bez papildus, dārgiem karšu lasītājiem.

Printeri ir aprīkoti ar virkni innovatīvu, profesionālu Brother risinājumu klāstu, t.sk. drukas darbu pārvaldības funkcijām, kas ļauj pilnībā pārskatīt uzņēmuma drukas resursu izmantošanu, tādējādi veicinot izmaksu kontroli un iespēju darbiniekiem un uzņēmuma viesiem drukāt no mobilajām ierīcēm, popularizējot privāto mobilo ierīču izmantošanu darbā jeb “Bring Your Own Device” (BYOD) politiku.

 

Ar Brother Solutions Interface (BSI) - atvērtu savienojumu platformu, ierīču pielāgošana un integrēšana ir iespējama pat melnbaltas lāzerdrukas klāsta ierīcēm. BSI platforma ļauj trešo pušu izstrādātājiem izstrādāt pielāgotus risinājumus vai integrēt tos Brother ierīcēs. Lietotāji var izveidot pielāgotus savienojumus jaunām iespējām – palīdzot uzlabot darbagaitu un drošību vienlaikus, samazinot izmaksas.

 

Lielapjoma drukas iespējas, biznesa līmeņa risinājumi un ierīču pielāgojamība stingri pozicionē Brother jauno melnbaltās lāzedrukas printeru sēriju, kā nopietnu pretendentu uz drukas pakalpojumu sniedzēju lieliem uzņēmumiem ar lielapjoma drukas prasībām no tīkla ierīces.

 

Buyers Laboratory (BLI), plaši zināms un respektabls konkurētspējīgu pārdošanas resursu testēšanas uzņēmums ir paspējis novērtēt dažus jaunos Brother modeļus. “Brother sniedz konkurētspējīgus risinājumus, zemākas par vidējām kopējām izmaksām,” norāda Marlēne Orra, BLI uzņēmuma vadītāja, biroja aprīkojuma produktu analīze.

 

BLI raksturo printerus, kā uzticamus, īpaši piemērotus lielapjoma drukas darbu veikšanai. “Pat augsta noslogojuma darba apstākļos, lietotājiem nevajadzēs saskarties ar jebkāda veida drukas ātruma palēnināšanos, skaidro speciāliste, piebilstot arī, ka printeri ir ērti lietojami, pateicoties skārienjūtīgajam ekrānam, kas darbojas līdzīgi kā viedtālruņu ekrāna interfeiss, kas arī atvieglo ierīces funkciju apgūšanu un NFC savienojums, savukārt, nodrošina ērtāku mobilo drukāšanu, lietotāju autentifikāciju un ātru atbalstu traucējumu rašanās gadījumā.” Papildus, BLI minēja uzticamās skenēšanas funkcijas, kas ievērojami uzlabos darba produktivitāti, ērto satura un dokumentu koplietošanu un uzglabāšanu mākonī ar Brother Web Connect.***

 

Šie Brother printeri tiek raksturoti, kā melnbaltas lāzerdrukas risinājumu viedierīces – aprīkoti ar iepējām, kādas lietotāji nebūs gaidījuši.

 

Krišjānis Ozoliņš, Brother tirdzniecības vadītājs Baltijas valstīs, skaidro: “mūsu jaunais mono lāzerdrukas printeru klāsts apvieno izturīgas, uzticamas un ātras ierīces. Printeri ir aprīkoti ar lietderīgām funkcijām, patiesi prezentējot mūsu uzņēmuma “at your side” pamatprincipu. Lieli uzņēmumi var ieguldīt līdzekļus izdevīgos, melnbaltas lāzerdrukas risinājumos, saņemot pretī funkcijas un iespējas, kādas lietotāji vienkārši nebūtu gaidījuši no melnbaltas lāzerdrukas printeriem. Tas ir Brother ierīču jaunākais izstrādes dizains, kas radīts atbilstoši jaunākajām biznesa prasībām, apvienojot izmaksu efektivitāti un produktivitāti jaunākajā mono lāzerdrukas printeru klāstā.”

 

Brother printer with open doors