1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2015
  5. Brother P-touch PT-D600VP un PT-D450VP

Brother P-touch PT-D600VP un PT-D450VP

P-touch PT-D600VP un PT-D450VP ir jaunākās paaudzes Brother uzlīmju printeri ar plašu funkciju klāstu un pieņemamu cenu, tādējādi saņemot augstāko klientu novērtējumu.

 

Brother ir plaši zināms kā kompakto daudzfunkciju printeru un biroja printeru ražotājs. Mazāk zināms ir fakts, ka uzņēmums Brother spēlē būtisku lomu uzlīmju printeru ražošanā. Mazie uzlīmju printeri ir atrodami daudzos birojos un veikalos, kur tiek izmantoti ikdienu, drukājot tūkstošiem uzlīmju, svītrkodu un citu marķēšanas zīmju un krietni atvieglojot ikdienas darbu veikšanu.

 

Pēdējo pētījumu dati* liecina, ka Brother uzlīmju printeru lietotāji ir ļoti apmierināti ar saviem produktiem. 94% no visiem lietotājiem ir ļoti apmierināti ar ierīču darbību un 92% lietotāju iegādāsies Brother printeri arī nākamreiz, meklējot jaunu uzlīmju drukas ierīci, kas varētu būt kāda no Brother jaunajiem P-touch modeļiem - PT-D600VP vai PT-D450VP.

 

Daudz funkciju un ērta lietošana

 

Brother P-touch PT-D600VP ir eleganta dizaina galda uzlīmju drukas ierīce melnu un pelēku krāsu toņos. Tā ir neticami izturīga un palīdz lietotājiem veikt daudz un dažādus biroja darbus, piemēram organizējot dokumentu mapes un arhīvus, identificējot un nomarķējot uzņēmuma biroja piederumus un citas iekārtas ar izdrukātām, speciāli tam paredzētām marķēšanas uzlīmēm.

 

P-touch PT-D600VP ir aprīkots ar dažādām funkcijām un lielu krāsu LCD ekrānu. Pateicoties ierīces ekrānam, lietotājam ir ērti izveidot un izdrukāt uzlīmi, jo tas nodrošina reālu, izveidotās uzlīmes priekšstatījumu.

 

P-touch PT-D600VP modelim ir ērtas un vienkārši uzstādāmas funkcijas ar intuitīvu savienojumu LCD ekrānā. Biežāk lietotās funkcijas var tik uzstādītas un izmantotas ar īsceļu palīdzību. Turklāt, printeris ir aprīkots ar tastatūru, nodrošinot ērtu teksta ievadi.

 

Mazāk funkciju

 

Daudzējādā ziņā, Brother PT-D450VP ir līdzīgs PT-D600VP, tomēr tas ir aprīkots ar mazāk funkcijām un tam ir melnbalts ekrāns.

 

Vēl viena atšķirība ir tā, ka šis modelis ir aprīkots ar rokas nazi, bet modelis 600 - ar automātisku nazi.

 

Citkārt, abi uzlīmju printeri ir gandrīz identiski, apvienojot modernu dizainu, ērti lietojamas funkcijas un izturīgu konstrukciju.

 

Abi modeļi var tikt izmantoti atsevišķi vai savienojot tos ar Windows vai Mac datoru, izmantojot USB kabeli. Komplektā abām ierīcēm ietilpst pārnēsājams koferis ar strāvas padevi, uzlīmju lenta, USB kabelis, P-touch programma un instrukcija latviešu valodā.

 

Brother uzlīmju lentas – dažādam pielietojumam

 

Gan PT-D600VP, gan PT-D450VP modelis tiek paredzēts lietošanā ar izturīgām TZe laminētām uzlīmju lentām, ko var pielietot dažādām vajadzībām – pat ārpustelpu marķēšanas darbiem.

 

PT-D600VP ir paredzēts darbam ar P-touch TZe lentu, kas ir pieejama sešu veidu izmēros, līdz pat 24mm platumam, lai varētu izdrukāt uzlīmes ar tekstu, kas ir pat līdz 48. rakstīmju izmēram. PT-D450VP modelis ir paredzēts praktiskāku marķēšanas darbu risinājumiem, darbam ar TZe uzlīmju lentām, kas ir līdz pat 18mm platas.

 

TZe lenta sastāv no sešiem dažādiem slāņiem, kas kopā veido plānu un izturīgu uzlīmi. Teksts uz uzlīmes tiek radīts ar tintes termo druku starp diviem PET aizsargslāņiem (poliestera plēve). Rezultātā tiek radītas uzlīmes, kas ir izturīgas pret nodilumu un izbalēšanu, ko var izraisīt šķidrumi, temeratūras maiņas, noberzumi, ķīmiskas vielas un saules gaisma.

 

*GfK datu analīze 2014. gadā starp 1.501 uzņēmumiem, kas lieto uzlīmju printerus visā Eiropā.

 

 

Cenas un pieejamība

 

Brother P-touch PT-D600VP un PT-D450VP uzlīmju printerus var iegādāties pie Brother tirgotājiem visā Latvijā.  

http://www.brother.lv/dealer-locator

 

Standarta cena par PT-D600VP modeli ir 125 eiro. Brother PT-D450DP modeļa cena ir 95 eiro.

 

PT-D600VP