Brother padara uzlīmju drukāšanu no viedtālruņiem par viegli veicamu uzdevumu


Brother laiž klajā bezmaksas aplikācijas, kas apvieno gan uzlīmju dizaina veidošanas, gan to drukāšanas funkcijas, izmantojot bezvadu tīkla savienojumu, veidojot uzlīmju dizainu ar biežāk lietotajiem simboliem, darbam ar Brother rokas uzlīmju printeri ar bezvadu tīkla savienojumu.

 

Brother mobilās aplikācijas, kas paredzētas uzlīmju dizaina veidošanai, to uzglabāšanai un drukāšanai, spēj ievērojami atvieglot dažādu elektrības vadu, kabeļu un sadales paneļu marķēšanas darbus.

Ņemot vērā, ka Brother ir viens no vadošajiem uzlīmju printeru izstrādātājiem, arī uzlīmju drukas aplikāciju radīšana, kas būtu saderīgas ar uzlīmju printeriem, ir Brother ziņā.

Brother marķēšanas aplikāciju mērķauditorija pārsvarā ir elektriķi un inženieri, kas spētu pielietot šos risinājumus savā ikdienas darbā, drukājot izturīgas uzlīmes elektrības instalāciju montāžas darbiem.

 

Aplikācijas, kas atvieglos ikdienas darbu veikšanu

Ar Mobile Cable Label Tool aplikāciju drukā uzlīmes vadiem un kabeļiem ar uzņēmuma logo, piekļūsti biežāk lietoto elektrības simbolu un jaunāko dizaina veidņu bibliotēkai tiešsaistē.

Šī unikālā, elektriķiem paredzētā aplikācija ir ērti lietojama ar P-touch E550WSP Brother uzlīmju printeri, kam ir bezvadu tīkla savienojums un kā mērķauditorija ir tieši elektriķi.

Mobile Transfer Express aplikācija ļauj pārsūtīt uzlīmju veidnes, datu bāzes un attēlus tieši no “mākoņa” vai e-pasta pielikuma uz Brother P-touch uzlīmju printeriem PT-E550VP, PT-E550WSP, TD-2120N, TD-2130N un RJ-4040.

Abas aplikācijas ir bezmaksas un saderīgas ar Android un Apple iOS operētājsistēmām.

 

Uzlīmju printeris ar WiFi


P-touch E550WSP ir Brother lielākais uzlīmju printeris, kas paredzēts tieši elektriķiem. Printeris ir rokas ierīce ar bezvadu tīkla savienojumu un ir saderīgs ar Mobile Cable Label Tool un Mobile Transfer Express aplikācijām.

Uzlīmju printerim ir liels, izgaismots ekrāns un automātisks uzlīmju nazis ar daļējas iegriešanas funkciju. Kā jaunumu var minēt to, ka Brother PT-E550WVP drukā uzlīmes platumā no 2.5 – 24mm, tādējādi radot uzlīmes atbilstoši ANSI/EIA/TIA-606A/B un noteiktajam UL-969 marķēšanas standartam.

PT-E550WVP ir savienojams ar datoru, izmantojot USB kabeli vai bezvadu tīkla savienojumu, kā arī paredzēts drukāšanai no viedtālruņa vai planšetdatora ar Brother marķēšanas aplikācijām.

Savienojums tiek veidots no Brother iPrint&Label, Mobile Cable Label Tool vai Mobile Transfer Express aplikācijām, drukājot ar bezvadu tīkla savienojumu arī bez tiešā piekļuves punkta.

Brother PT-E550WSP printeris izturīgu un viegli salasāmu vadu, kabeļu, sadales kārbu un paneļu identifikācijas uzlīmju radīšanu padara par pavisam ērti un vienkārši veicamu uzdevumu.

Akcijas uzlīmju printera PT-E550WSP komlektā ietilpst arī maiņstrāvas adapteris, litija jonu uzlādējams akumulators, četras uzlīmju lentas, USB kabelis, rokas siksna un pārnēsājams koferis. Akcijas periods ilgst no septembra līdz novembrim, kad akcijas komplekts tiek piedāvāts par īpašu cenu.

 

Lentas dažādam pielietojumam


Brother piedāvā plašu uzlīmju lentu klāstu.

Brother standarta uzlīmes ir laminētas P-touch TZe-uzlīmes, kas ir pieejamas dažādu izmēru un krāsu variācijās.

Brother laminētās uzlīmes tiek veidotas pēc unikālas tehnoloģijas, kas nozīmē, ka poliestera plēves slānis ir pārklāts pāri tekstam, tādējādi pasargājot to no iespējamiem bojājumiem. Rezultātā tiek radīta gandrīz neiznīcināma uzlīme, kas spēj izturēt mainīgus apkārtējās vides apstākļus – augstu temperatūru, tiešus saules starus, lietu, mitrumu un tāpēc uzlīmes ir ideāli piemērotas izmantošanai gan iekštelpās, gan ārpus tām.

Turklāt, speciālistiem paredzētās uzlīmes tika radītas specifiskākiem marķēšanas darbiem, piemēram, termosēžas cauruļu apdrukas uzlīmes, izturīgas un elastīgas līmlentas, kā arī drošības un neona uzlīmju lentas.

 

Cenas un pieejamība


P-touch E550WSP ir pieejams pie tirgotājiem visā Latvijā.

P-touch E550WSP akcijas komplekta cena ir 159 Eiro (iesk. PVN).

Mobile Cable Label Tool un Mobile Transfer Express aplikācijas ir bezmaksas pieejamas Apple App Store un Google Play.

 

Vairāk informācijas meklējiet mūsu mājas lapā:

www.brother.lv

Brother apps