1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2023
  5. Brother atkārtoti sniedz finansiālu atbalstu Ukrainai un Turcijas-Sīrijas zemestrīces seku likvidēšanai

Brother atkārtoti sniedz finansiālu atbalstu Ukrainai un Turcijas-Sīrijas zemestrīces seku likvidēšanai

 

Brother Industries, Ltd. (prezidents: Ichiro Sasaki) šodien paziņoja, ka ar Japānas starpniecību ziedos vēl 35 miljonus Japānas nacionālajam partnerim ANO bēgļu aģentūrai UNHCR (UNHCR Japānā) kā humāno palīdzību Ukrainas krīzē un Turcijas-Sīrijas zemestrīcē cietušajiem. Šis ziedojums tiks sniegts ar UNHCR starpniecību, lai atbalstītu vietējos palīdzības pasākumus.

2022. gada martā Brother uzņēmumu grupa, ar Japānas starpniecību, ziedoja 500 000 EUR UNHCR humānās palīdzības atbalstam Ukrainā. 2023. gada februārī Brother arī ziedoja 50 000 ASV dolāru Ārstiem bez robežām / Médecins Sans Frontières (MSF), lai atbalstītu Turcijas un Sīrijas zemestrīcē cietušos, kā arī nevalstiskajām organizācijām (NVO) Turcijā, izmantojot Brother Grupas filiāli Turcijā.

Lēmums veikt šo papildu ziedojumu tika pieņemts, reaģējot uz ieilgušo krīzi Ukrainā un lielo cietušo skaitu, kā arī Turcijas un Sīrijas zemestrīces lielo nodarīto postījumu apjomu. Papildu 35 miljoni JPY tiks ziedoti UNHCR, no kuriem 20 miljoni JPY tiks piešķirti humānajai palīdzībai Ukrainai un 15 miljoni JPY - katastrofas seku likvidēšanai Turcijas un Sīrijas zemestrīcē cietušajiem.

Brother ir ārkārtīgi sarūgtināts, ka krīze Ukrainā negatīvi ietekmē tik daudzu nevainīgu cilvēku dzīves. Mēs domās esam kopā ar visiem cietušajiem Ukrainā un apkārtējos reģionos. Brother arī izsaka visdziļāko līdzjūtību visiem, kurus skārusi Turcijas un Sīrijas zemestrīce, un vēl drīzu atgūšanos no pārdzīvotā.

woman and man talking