1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2022
  5. Brother iepazīstina ar A3 tintes printeriem maziem un vidējiem uzņēmumiem

Brother iepazīstina ar jaunākajiem A3 tintes printeriem maziem un vidējiem uzņēmumiem


Brother A3 formāta biznesa tintes printeru klāsts ir radīts, lai ietaupītu uzņēmumu laiku un līdzekļus, vienlaikus nodrošinot izcilu drukas kvalitāti.

Brother iepazīstina ar vēl vienu jaunu papildinājumu daudzfunkciju drukas produktu piedāvājumam - pavisam jaunu A3 formāta tintes printeru klāstu, kas uzņēmumiem piedāvā ātru, izmaksu ziņā ekonomisku un videi draudzīgu drukāšanu. Šis kompaktais printeris, būs lielisks papildinājums jebkurai biroja darba vietai, sniedzot uzņēmumu vadītājiem bezrūpīgu A3 drukāšanu ar visu nepieciešamo atbalstu, līdz minimumam samazinot dīkstāves un produktivitātes zudumus drukas problēmu dēļ.

Jaunais dizains ir kompaktāks nekā lielākajai daļai A3 formāta printeru, tāpēc tas nevainojami iederēsies lielākajā daļā biroja telpu. Tas ir viegli uzstādāms un aprīkots ar Brother jauno drukas galvas tehnoloģiju, kas uzņēmumiem nodrošina ātrāku un noturīgāku drukāšanu katru dienu.

Henning Elkjær, Brother mārketinga un pārdošanas direktors Ziemeļvalstīs, teica: "Mēs esam ļoti priecīgi laist klajā mūsu jaunās paaudzes A3 biznesa tintes printeru klāstu, kas, kā mēs zinām, nodrošinās Brother klientiem reālas konkurences priekšrocības. Šie modeļi ir izstrādāti, izmantojot mūsu inovatīvo jauno drukas galvas tehnoloģiju, kas nodrošina mūsu klientiem īpaši ātru, noturīgu un profesionālas kvalitātes drukāšanu jebkurā vietā.

Papildus visām augsto tehnoloģiju funkcijām, ko var sagaidīt no Brother iekārtām, klienti varēs izbaudīt arī zemas emisijas, zemu enerģijas patēriņu un lielu izmaksu ietaupījumu, neapdraudot drukas kvalitāti, kas padara mūsu jauno A3 modeļu klāstu par lielisku izvēli uzņēmumiem."


Visas iekārtas ir aprīkotas ar papildu izmaksu taupīšanas rīkiem un funkcijām, tostarp ir piiejamas arī īpaši augstas ražības kasetnes un mērogojamas papīra paplātes, lai palīdzētu uzņēmumiem pārvaldīt izmaksas un efektīvi drukāt, nemazinot izcilu kvalitāti.


HL-J6010DW ir A3 formāta tintes printeris, kas nodrošina līdz 30ipm drukāšanas ātrumu un automātisku abpusēju A3 un A4 formāta drukāšanu. Tam ir 6,8 cm krāsu skārienjutīgs ekrāns un divas 250 lapu papīra paplātes, kā arī 100 lapu daudzfunkcionālā tvertne. Tam ir vadu un bezvadu savienojamība, NFC un drukas iespēja no USB. Tajā var izmantot augstas ražības tintes kasetnes. Komplektācijā ir melna tintes kasetne (BK) 6000 lappušu apjomam un krāsaina tintes kasetne (C/M/Y) 5000 lappušu apjomam.

MFC-J5955DW ir A3 formāta daudzfunkciju tintes printeris ar drukāšanas, skenēšanas, kopēšanas un faksa funkciju. Tam ir tādas pašas funkcijas kā HL-J6010DW, ko papildina 8,8 cm krāsu skārienjutīgs ekrāns un automātiska abpusēja A4 formāta drukāšanas, skenēšanas, kopēšanas un faksa funkcijas. Turklāt tam ir 50 lapu divpusējs automātiskais dokumentu padevējs, un tas var drukāt no USB un skenēt uz USB.

MFC-J6955DW ir A3 formāta daudzfunkciju tintes printeris ar drukāšanas, skenēšanas, kopēšanas un faksa funkciju. Tas piedāvā tādas pašas funkcijas kā MFC-J5955DW, kā arī automātisku abpusēju A3 formāta druku, skenēšanas, kopēšanas un faksa funkciju.

MFC-J6957DW ir A3 daudzfunkciju tintes printeris ar drukāšanas, skenēšanas, kopēšanas un faksa funkciju. Tam ir tādas pašas funkcijas kā MFC-J6955DW, kā arī trīs 250 lapu papīra tvertnes.

Sieviete kopē dokumentus ar Brother iekārtu