Drukā no mobilajām ierīcēm ar īpašu drošību

Brother ir nācis klajā ar diviem jauniem PrintSmart Mobile risinājumiem, nodrošinot drošu drukāšanu no viedtālruņiem, klēpjdatoriem vai planšetdatoriem, pat atrodoties tālu no savas darba vietas.

 

Mobilo risinājumu tirgū ir vērojams pieprasījums pēc vienkāršas un drošas iespējas drukāt no dažādām mobilajām ierīcēm, piemēram, viedtālruņiem, klēpjdatoriem vai planšetdatoriem – tagad Brother ir radījis risinājumus šim pieprasījumam, kas galvenokārt ir paredzēti publiskām vietām, kur ir daudz apmeklētāju – lidostās, konferenču centros, bibliotēkās un viesnīcās, kā arī dažādos uzņēmumos, kur darbinieki bieži vien veic savus darba pienākumus, atrodoties ārpus biroja telpām.


Liels pieprasījums tirgū

 

”Ir palielinājies pieprasījums pēc lietotājiem draudzīgiem risinājumiem, kas ļautu ērti un ātri drukāt no viedtālruņiem un planšetdatoriem. Nav nozīmes, vai esi biznesa cilvēks, vai vienkārši apmeklētājs bibliotēkā vai lidostā, kam ir nepieciešams ātri izdrukāt nepieciešamo informācju. Mūsdienās, kad lielākā daļa darbinieku savā darba ikdienā izmanto dažādas mobilās ierīces, ir svarīgi, lai nerastos drošības jautājumu problēmas, tiklīdz ir nepieciešams izdrukāt sev nepieciešamos dokumentus, atrodoties tālu prom no savas darba vietas,“ skaidro Krišjānis Ozoliņš, Brother tirdzniecības vadītājs Baltijas valstīs.



Divi risinājumi, kas paredzēti visam


Brother piedāvā PrintSmart Mobile divās versijās:

 

PrintSmart Mobile Zone ir paredzēts publiskām vietām ar daudz apmeklētājiem, piemēram, viesnīcās un lidostās. Zone versija nodrošina lietotājiem ērtu un drošu piekļuvi drukāšanai.

 

PrintSmart Mobile ir risinājums, ka vairāk paredzēts uzņēmumiem, nodrošinot darbiniekus ar drošu drukas darbu veikšanu.

 

Abi risinājumi ir ērti lietojami un viegli pārvaldāmi, neprasot nekādas pūles no IT darbinieku puses, jo PrintSmart darbojas ar mākoņpakalpojumu atbalstu un neprasa nekādu speciālu programmu lejupielādi viedtālruņos vai printeros. Abas Brother PrintSmart Mobile versijas nodrošina drukāšanu no epasta, interneta vietnēm, piedāvājot PrintWhere draiverus Windows ierīcēm vai aplikācijas Android, Apple iOS un Blackberry operētājsistēmām.

Brother HL-8250n and HL-8350w