1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2024
  5. Brother International Europe un Cool Earth svin 15 gadu sadarbību

Brother International Europe un Cool Earth svin 15 gadu sadarbību

 

Šajā Zemes dienā Brother International Europe atzīmē 15 gadus kopš pirmās sadarbības ar lietus mežu saglabāšanas labdarības organizāciju Cool Earth, kļūstot par tās ilglaicīgāko komerciālo partneri.

Kopš partnerības sākuma 2009. gadā Brother ir atbalstījis 7 kopienas Amazones un Jaungvinejas mežos, aizsargājot 32 miljonus koku 78 000 hektāru platībā, kas uzkrāj vairāk nekā 50 miljonus tonnu oglekļa un ir ļoti svarīgi cīņā pret klimata pārmaiņām. Rezultātā tas ir ļāvis kopienām uzplaukt un palīdzējis Cool Earth aizsargāt dažus no pasaulē visvairāk apdraudētajiem augiem un savvaļas dzīvniekiem.

Hisashi Ota, Brother International Europe izpilddirektors, komentēja partnerību:

"Mēs lepojamies, ka esam tik ilgi sadarbojušies ar Cool Earth. Mūsu vīzija "At your side" vienmēr ir nodrošināt mūsu klientiem izcilus produktus un pakalpojumus, vienlaikus darot visu iespējamo, lai ierobežotu mūsu ietekmi uz planētu, un ar Cool Earth palīdzību mēs varam atbalstīt svarīgu darbu, kas tiek veikts visā pasaulē."

Daži no līdz šim īstenotajiem pasākumiem ir ūdens, sanitārijas un higiēnas pieejamības uzlabošana vairāk nekā 2 500 cilvēkiem Papua-Jaungvinejā, kā arī Cool Earth lietus mežu tehnoloģiju centra atklāšana Peru, kas nodrošina piekļuvi Wi-Fi, tehnoloģijām un kartogrāfijas rīkiem, lai kopienas varētu aizsargāt savas teritorijas no apdraudējumiem.

Matthew Owen, Cool Earth direktors, teica:

"Mēs esam ārkārtīgi lepni par sasniegumiem, ko esam guvuši, sadarbojoties ar Brother Europe, un kas ne tikai atbalsta lietus mežu saglabāšanu, bet arī nodrošina sociālo un ekonomisko ietekmi, sākot ar iztikas līdzekļu saglabāšanu un beidzot ar ienākumu un pārtikas nodrošinājumu pamatiedzīvotāju kopienām".

Iniciatīva, kas atbalsta šo partnerību, ir izlietoto Brother tintes un tonera kasetņu atgriešana - viena no lielākajām un veiksmīgākajām otrreizējas pārstrādes programmām Eiropā. Klienti tiek aicināti bez maksas atgriezt izlietotās kasetnes, un Brother atjauno vai pārstrādā 100 % no visām saņemtajām kasetnēm, un tas tiek darīts kopš 2013. gada, un nekas nenonāk izgāztuvēs. 

Ota kungs piebilda:

"Bez mūsu klientu papildu atbalsta šī partnerība nebūtu tik veiksmīga, tāpēc arī mēs vēlamies viņiem pateikt lielu paldies. Līdz šim mēs esam atjaunojuši vairāk nekā 40 miljonus tonera kasetņu, tādējādi katru gadu izglābjot 1 500 tonnas plastmasas atkritumu no nonākšanas izgāztuvēs. Tas ir sasniegums, ar kuru mēs visi esam ārkārtīgi lepni."

Plašāku informāciju par partnerību un to, kā Brother un Cool Earth aizsargā Amazones lietus mežus, vienlaikus atbalstot vietējās kopienas, skatiet šeit: https://www.coolearth.org/act-now/business-partnerships/brother-international/

Rain forest