1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2022
  5. Brother produkti saņem divus prestižus apbalvojumus

Brother produkti saņem divus prestižus apbalvojumus

 

Brother ar lepnumu paziņo par 2 prestižu starptautisku apbalvojumu saņemšanu - Buyers Lab (BLI) 2022 ziemas sezonas balvu par izciliem SOHO (mazo biroju/mājas biroju) krāstu tintes daudzfunkciju printeriem un, 15.gadu pēc kārtas, iF Design (2022) balvu par vairākiem printeriem un lietotnēm. 

BLI izcēla Brother funkcijām bagāto MFC-J4300/J4500 printeru sēriju, pateicoties tās vieglajai uzturēšanai un veiktspējai, mobilo savienojumu daudzveidībai, skenēšanas risinājumu pielāgojamībai un ļoti labai attēlu krāsas kvalitātei. Brother ir viens no pieciem uzņēmumiem, kas saņēma BLI 2022 ziemas sevonas balvu.

Buyers Lab (BLI) 2022 ziemas sezonas balvu saņēma:

•    MFC-J4340DW
•    MFC-J4540DW
•    MFC-J4540DWXL

Papildus, vairāki Brother produkti saņēma atzinību, iegūstot iF Design balvu piecās kategorijās, tajā skaitā - datori, lietotāju saskarne un saskarnes digitālajiem medijiem.

Produkti, kas saņēma apbalvojumus, ir:

•    MFC-J4540DW daudzfunkciju tintes printeris
•    MFC-J6955DW daudzfunkciju tintes printeris
•    Color Label Editor2 lietotne uzlīmju printeriem
•    Pro Label Tool lietotne uzlīmju printeriem

Brother Pārdošanas direktors Dānijā un Norvēģija, Henning Elkjaer, komentē:

“Mēs ļoti lepojamies ar katru atzinību, ko saņem Brother produkti. Mēs nemitīgi uzlabojam savu produktu klāstu, lai tas atbilstu mainīgajām klientu vajadzībām, un šie apbalvojumi apstiprina, ka mūsu centieni ir sekmīgi.

Brother jau vairākkārt ir saņēmis BLI Pick un iF Design apbalvojumus, kas demonstrē mūsu printeru un lietotņu nemainīgi augsto veiktspēju un kvalitāti. Mūsu klāstā atradīsies tas, kas nepieciešams katram klientam - no mājas biroju darbiniekiem līdz tirdzniecības industrijai.”

 

Kopš 1953. gada ikgadējā IF Design balva ir kļuvusi par atpazīstamāko un respektētāko dizaina godalgojumu ar starptautiski atpazīstamo IF logotipu par ievērojamu un izcilu dizainu.

Keypoint Intelligence, kas organizē BLI 2022 balvu pasniegšanu divas reizes gadā, ir pasaulē vadošais neatkarīgas uzņēmums, kas nodarbojas ar servisu testēšanu un analītiskās informācijas nodrošināšanu dokumentu un attēlu nozarē. Šie apbalvojumi izceļ produktus, kas sevi pierādījuši ar vislabākajiem rezultātiem Keypoint Intelligence laboratorijās veiktos testos pagājušajos sešos mēnešos.

Brother SOHO krāsu tintes daudzfunkciju printeris