1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2021
  5. Brother piedāvā jaunu tīklu infrastruktūru un kabeļu idetifikācijas marķēšanas darbu komplektu

Brother piedāvā jaunu tīklu infrastruktūru un kabeļu idetifikācijas marķēšanas darbu komplektu

Globālais printeru ražotājs Brother ir lepns atklāt PT-E550WNIVP - jaunu uzlīmju printera komplektu, kas paredzēts tīklu infrastruktūru un kabeļu identifikāciju marķēšanas darbu veikšanai. Papildinot šī produkta izlaišanu, Brother uzlīmju klāsts tiek papildināts ar jaunām pašlaminējošām lentēm.

 

Jaunajā komplektā ir viss nepieciešamais, lai veiksmīgi veiktu visu tīkla identifikāciju, ieskaitot komutācijas paneļu, kabeļu, optiskās šķiedras kabeļu, kontaktligzdu, sadales kārbu un cita aprīkojuma marķēšanu. Izmantojot Brother Pro lenšu lāstu speciālistiem, kas ietver - specīgas saķeres, elastīgas ID, pašlaminējošas un drošības lentes, PT-E550WNIVP ļaus izveidot izturīgas uzlīmes, kas palīdzēs lietotājiem ievērot ANSI TIA-606-C vai ISO/IEC 14763-2 identifikācijas standartus - tas ir nozares standarta marķejuma veids, ko izmanto, lai identificētu datacom kabeļus.

Henning Elkjær, Ziemeļvalstu mārketinga un pārdošanas vadītājs Dānijā (Brother Nordic A/S) komentēja jauno produktu komplektu: "šis Wi-Fi iespējotais un viegli lietojamais uzlīmju printeris ir ideāls rīks ikvienam, kas strādā ar tīkla infrastruktūrām. Tas ir vienas reizes pirkums visiem nepieciešamajiem marķēšanas darbiem. Brother PT-E550WNIVP uzlīmju printeris ir ātrs, uzticams un izturīgs, un uzlabotais nazis nozīmē, ka uzlīmes tiek drukātas garā sloksnē, saglabājot tās pareizi numurētā secībā, un tās ir viegli noplēšamas, padarot darbu vienkārši un precīzi veicamu.

“Mēs esam arī ārkārtīgi lepni par jaunajām pašlaminējošajām lentēm. Tāpat kā daudzās mūsu citās lentēs, arī mūsu pašlaminējošajās lentēs ir papildu izturīgais lamināts, kas drukāšanas laikā tiek uzklāts pāri tekstam. Atšķirībā no konkurentu uzlīmēm šis Brother jaunums ļauj tīkla infrastruktūras inženieriem izmantot 24 mm platu uzlīmi uz biezākiem CAT6A kabeļiem, vienlaikus nodrošinot, ka teksts ir pilnībā aizsargāts pret bojāšanos un nobrāzumiem.”

PT-E550WNIVP ir saderīgs ar Windows un Mac datoriem, kā arī viedtālruņiem, izmantojot Brother iLink&Label lietotni. Tas ļauj lietotājiem ātri izveidot savienojumu ar Fluke Networks Linkware™ Live projektiem mākonī un pārsūtīt nepieciešamos kabeļu ID uz printeri ātrai un precīzai kabeļu marķēšanai. Lietotne ir produkts, ko nodrošina Brother sadarbība ar Fluke Networks’ LinkWare™ Live Affiliates programmu, un tā ļauj netraucēti nodrošināt sistēmas integrāciju ar Brother PT-E550WNIVP uzlīmju printeri.

Henning Elkjær piebilst: “šī saderība nodrošina, ka lietotāji var ērti drukāt daudzas uzlīmes, palīdzot izvairīties no nepareizi identificētiem kabeļiem, ko izraisa kļūdas, kas bieži tiek pieļautas, ievadot katru kabeļa ID manuāli.”

“PT-E550WNIVP uzlīmju printeris var izveidot savienojumu arī ar Brother Mobile Cable Label Tool lietotni, ļaujot lietotājiem izveidot un izdrukāt uzlīmes no viedtālruņa jebkurā laikā un vietā.”

Komplektācijā, kas tagad tiek pārdota, ietilpst PT-E550WNIVP uzlīmju printeris, 24 mm melnas drukas balta pašlaminējoša lente un 9 mm melnas drukas balta, spēcīgas saķeres lente, kā arī maiņstrāvas adapteris un uzlādējams akumulators. Viss iekļauts pārnēsāšanas koferī.

Lai lejupielādētu bezmaksas Brother lietotnes, apmeklējiet www.brother.eu/E550Wapps



Brother PT-E550WNIVP