Portatīvs Brother skeneris

Jaunais Brother DS-920DW modelis skenē uz papīra abām pusēm vienlaicīgi. Faili tiek saglabāti skenera atmiņā un tad pārsūtīti uz datoru vai planšetdatoru, izmantojot bezvadu tīkla savienojumu. Ar akumulatoru darbināmā ierīce sver tikai 530 gramus un ir īpaši piemērota dažādu klientu apaklapošanas nozaru darbiniekiem, tostarp tirdzniecības sfēras pārstāvjiem, kam bieži nākas pārvietoties, veicot savus ikdienas darba pienākumus.

Brother veiksmīgo produktu kategorijai, kurā ietilpst populārie daudzfunkciju printeri, kas tiek izmantoti dažādos ražošanas nozaru uzņēmumos, valsts sektorā, kā arī individālos uzņēmumos, pievienojas daudz specializētākas Brother ierīces – mobilie printeri un skeneri, kas iemanto arvien plašāku popularitāti lietotāju vidū. Par teicamu piemēru kalpo Lietuvas policija, kas savā darba ikdienā izmanto brother PocketJet mobilos printerus, kas ir novietoti automašīnu aizmugurējos sēdekļos.


Jaunākais šo ierīču vidū ir DS-920DW modelis, kas ir arī pats attīstītākais Brother portatīvais skeneris.

 

Tirdzniecības un klientu apkalpošanas nozaru darbinieku ikdienas darbā bieži vien tiek izmantoti mobilie skeneri, tomēr šīs ierīces ir piemērotas arī nekustamo īpašumu aģentiem, juristiem, grāmatvežiem un citiem darbiniekiem, kam bieži nākas strādāt, atrodoties ārpus savas ierastās darba vietas, apkalpojot klientus.


Vēl jo vairāk, mobilie skeneri var tikt izmantoti arī valsts iestāžu darba vidē, skenējot tādus dokumentus, kā plastmasas identifikācijas kartes, piemēram, autovadītāju apliecības un citus plastmasas karšu identifikācijas dokumentus.


Brother DS-920DW skeneris ir pielāgojamākais no visiem mobilo skeneru klāsta modeļiem


Brother mobilo skeneru klāstā ietilpst četri modeļi, no kuriem DS-920DW ir aprīkots ar visvairāk funkcijām un ir ērti pielāgojams, tas tiek darbināms ar akumulatoru vai arī izmantojot USB pieslēgvietu.


Ierīce skenē 7,5 krāsainas lapas minūtē, turklāt dokumenti tiek skenēti abpusēji, tādējādi ietaupot laiku.


Skenētie dokumenti tiek saglabāti pašā DS-920DW ierīcē. Skenera komplektācijā ietilpst 4GB micro SD atmiņas karte, kas ir aizvietojama arī ar lielākām atmiņas kartēm. Vēlāk dokumenti var tikt pārsūtīti uz datoru, izmantojot bezvadu tīkla savienojumu. Lietotāji var arī skenēt tieši uz savu datoru, kam ir nepieciešams vienkārši savienot ierīci ar datoru caur USB pieslēgvietu.


530g vieglais skeneris ir darbināms, izmantojot LCD ekrānu un ērti lietojamu kontrolpaneli. Turklāt, ierīces programmatūra nodrošina iespēju uzlabot skenētos materiālus.


Cena
Brother divpusējas funkcijas skeneris ar bezvadu tīkla savienojumu € 220,00 iesk. PVN.

Brother scanner