1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2023
  5. Brother iepazīstina divus jaunus LED printeru klāstus

Brother laiž klajā divus jaunus LED printeru klāstus, kas ir ideāli piemēroti gan mājai, gan birojam.

 

Mājas birojiem un nelieliem birojiem

Brother ar lepnumu iepazīstina ar savu jaunāko inovāciju krāsu LED printeru jomā, kas izstrādāts, lai palīdzētu palielināt produktivitāti mājās vai nelielos birojos. Katra ierīce ir izstrādāta tā, lai tā būtu klusa, vienlaikus piedāvājot izcilu kvalitāti un lielu drukas un skenēšanas ātrumu. Tie piedāvā arī automātisku abpusēju drukāšanu. Šis klāsts palīdz samazināt izmaksas, pateicoties augstajai, komplektā iekļauto toneru, ražībai, lielajām papīra padeves tvertnēm un atsevišķam cilindra blokam, kas nodrošina lielāku drukāšanas apjomu, tādējādi samazinot nepieciešamības pēc nomaiņu biežuma.

Šīs bezvadu ierīces ir arī aprīkotas ar dažādām savienojamības iespējām, tostarp Gigabitu ethernet, 5 GHz WiFi vai USB atbalstu. Šis ļauj lietotājiem drukāt jebkurā vietā birojā vai atrodoties ceļā, izmantojot mobilo ierīci. USB savienojamības iespēja nodrošina ātru dokumentu druku tieši no USB atmiņas bez savienojuma ar datoru, un lietotājam draudzīgā saskarne ļauj uzsākt drukāšanu uzreiz pēc iekārtas izņemšanas no kastes

Šis krāsu LED printeru klāsts ietver HL-L3220CW, kas ir garantē nevainojamas izdrukas, daudzfunkciju iekārtu DCP-L3560CDW, kas apvieno drukas, skenēšanas un kopēšanas funkcijas, un daudzfunkciju iekārtu MFC-L3760CDW, kas apvieno drukas, skenēšanas, kopēšanas un faksa funkcijas.

Uzņēmumiem

Šo kompakto krāsu biznesa LED printeru klāstu veido īpaši klusas un efektīvas ierīces ar katram uzņēmumam pielāgojamu drošības funkciju un risinājumu kopumu.

Tāpat kā LED iekārtu klāsts darbam no mājām un maziem birojiem, arī šis klāsts ir prasmīgi izstrādāts, lai drukātu klusi, vienlaikus nodrošinot līdz pat 25 % lielāku ātrumu nekā iepriekšējās paaudzes printeri. Šī sērija piedāvā ērtu piekļuvi papīram un papildu papīra padeves tvertnes, lai apmierinātu to uzņēmumu vajadzības, kuros ir liels drukas apjoms. Šiem modeļiem ir pieejami arī augstas ražības toneri.

Visas šīs ierīces drošas - tās izmanto trīskāršu drošību ar virkni funkciju, ko var pielāgot individuālu uzņēmumu vajadzībām.

Turklāt visi biznesa modeļi ir saderīgi ar Brother risinājumiem un integrējami ar trešo pušu risinājumiem, tostarp vadošajiem nozares pakalpojumu sniedzējiem Kofax un YSoft, nodrošinot profesionāļiem pilnīgu elastību dokumentu pārvaldībā, drošībā un kontrolē.

LED printeru klāsts uzņēmumiem ietver HL-L8240CDW un HL-L8230CDW, papildus divas daudzfunkciju iekārtas, kas ietver arī faksa funkciju - MFC-L8340CDW un MFC-L8390CDW.

Brother Mobile Connect lietotne (kas pieejama bezmaksas lejupielādei), ļauj visiem nosūtīt dokumentus uz jebkuru no iepriekš minētajiem modeļiem jebkurā laikā un vietā. Drukājiet un skenējiet (skenēšanai nepieciešamas daudzfunkciju ierīces) dokumentus, atrodoties kustībā.

Brother oriģinālie izejmateriāli garantē izcilus rezultātus katru reizi. Jūsu dokumenti ir svarīgi, un jūs nevēlaties riskēt ar sliktu kvalitāti. Izmantojot Brother oriģinālās tonera kasetnes, varat drukāt skaidrus, dzidrus dokumentus, kas iztur laika pārbaudi. Drukājiet vairāk un ietaupiet vairāk ar Brother augstas ražības toneriem un izdevīgiem kasetņu komplektiem*.

Atcerieties, ka tukšās Brother kasetnes var nosūtīt atpakaļ Brother bez maksas. Mēs parūpēsimies par to pārstrādi, atkārtotu izgatavošanu un CO2 samazināšanu - nekas nenonāk atkritumu poligonos.

Abas jaunās LED printeru sērijas ir pieejamas Brother tirdzniecības vietās.

 

*Tikai HL-L8240CDW, HL-L8230CDW, MFC- L8340CDW un MFC-L8390CDW.