1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2023
  5. Brother ierindojas 1.vietā pārdoto lāzerdrukas printeru skaita ziņā Rietumeiropā 2022.gada pēdējā ceturksnī

Brother ierindojas 1.vietā pārdoto lāzerdrukas printeru skaita ziņā Rietumeiropā 2022.gada pēdējā ceturksnī

 

Saskaņā ar Starptautiskās datu korporācijas (International Data Corporation (IDC)) vispasaules ikceturkšņa peifērijas iekārtu izsekošanas rīka (Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker) datiem, 2022. gada pēdējā ceturksnī Brother par gandrīz 2 procentpunktiem apsteidza tuvāko konkurentu HP un 2022. gada pēdējā ceturksnī bija līderis lāzeriekārtu tirgū - Rietumeiropā tika pārdoti nedaudz vairāk nekā 395 000 A4 formāta lāzerdrukas ierīču, kas ir par 13% (13,9%) vairāk nekā iepriekšējā ceturksnī. Aplūkojot tikai A4 formāta lāzeriekārtu pārdošanas apjomus, šis pārsvars pieaug līdz 3 procentu punktiem, un Brother ieņem 35% tirgus, ar pasūtījumiem, kas ir par 9,5% lielāki nekā HP*. Ziemeļvalstīs (tajā skaitā Baltijas valstīs) Brother tirgus daļa pašlaik ir 33,5 % no kopējā lāzerprinteru tirgus.

Kopš 2018. gada Brother ir nepārtraukti palielinājis savu A4 izmēra drukas lāzerprinteru tirgus daļu visā Rietumeiropā un 2022. gadā veidoja 30,7% no visiem sūtījumiem, kas ir par 6 procentpunktiem vairāk nekā pēdējo 5 gadu laikā*, tādējādi sasniedzot lielāko tirgus daļas pieaugumu starp visiem citiem uzņēmumiem. Šis pieaugums ir sasniegts pateicoties Brother plašajam iekārtu un pakalpojumu klāstam, kā arī Brother spējai sadarboties ar uzņēmumiem, lai pielāgotu un atrastu tiem piemērotākos risinājumus.

Brother International Europe izpilddirektors Kristofers Maršals (Christopher Marshall) teica: "Šie skaitļi liecina ne tikai par pašreizējā biznesa lāzerprinteru tirgus spēku, bet arī pārliecību par to, ko Brother var piedāvāt šajā jomā. Katru gadu mēs samazinām plaisu un piegādājam arvien vairāk iekārtu uzņēmumiem visā Rietumeiropā, un es esmu pārliecināts, ka tas ir pateicoties mūsu piedāvājuma kvalitātei un mūsu spējai sadarboties ar klientiem, lai atbalstītu to mainīgās vajadzības."

Brother A4 formāta lāzeriekārtu klāsts ir labi piemērots pašreizējam tirgum, atbalstot uzņēmumus, kas strādā hibrīda režīmā un pārvalda drukas infrastruktūru, kura atbalsta izkliedētu darbaspēku, kas strādā vairākās vietās vienlaicīgi.

Kristofers piebilda: "Brother ir ārkārtīgi svarīgi atbalstīt uzņēmumus pārmaiņu periodos, un mēs pastāvīgi cenšamies piedāvāt risinājumus, kas palīdzētu mūsu klientiem risināt problēmas, ar kurām tie var saskarties. Ņemot vērā pašreizējo klimatu un darba vides attīstību, uzņēmumi vēlas vienkāršākus, gudrākus un elastīgākus risinājumus, kas pielāgojas to mainīgajām vajadzībām, un mēs esam ideālā pozīcijā, lai to piedāvātu."

Brother A4 lāzerprinteru klāsts šogad vēl vairāk paplašināsies, piedāvājot kompaktu un profesionālu printeru klāstu, kas nodrošina mūsdienu uzņēmumu vajadzībām atbilstošu elastību, kā arī vēl divas līnijas, kas paredzētas mājas biroja lietotāju vajadzībām.


* Avots: IDC WW HCP Tracker, 2023. gada marts.

Two men sitting by computers