1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2022
  5. Pielāgojami marķēšanas risinājumi - uzlīmes radītas tieši jums

Pielāgojami marķēšanas risinājumi - uzlīmes radītas tieši jums

 

Mēs zinām, ka ne visi marķēšanas uzdevumi ir paveicami ar standarta uzlīmēm. Tādēļ Brother piedāvā saviem klientiem pasūtīt pielāgotas uzlīmes - jebkurā formā un izmērā, lai tās precīzi atbilstu jūsu marķēšanas vajadzībām.

Pielāgotās uzlīmes ir iespējams pasūtīt dažādos izmēros, krāsās, fromātos un daudzumos, lai tās atbilstu pielietojumam. Tās varētu būt speciāliem brīdinājumiem, kravu pārvadājumu marķēšanai, festivāliem, pasākumiem un speciāliem projektiem. Jebkurām jūsu vajadzībām. Vēlieties ilgstoši noturīgas uzlīmes? Mēs būsim jums līdzās un palīdzēsim atrast pareizo risinājumu, pārliecinoties, ka jūs saņemsiet tieši to, kad jums nepieciešams. 

Pēc jūsu pieprasījuma saņemšanas mēs izvērtēsim iespējas un izmaksas, lai radītu tieši jūsu vajadzībām piemērotas uzlīmes. Izmaksas būs atkarīgas no nepieciešamā apjoma uun specifikācijām. 

Jaunas uzlīmes kravu marķēšanai
Ir liels pieprasījums pēc uzlīmēm, kas atbilstu īpašiem formātiem - dažiem it īpaši. Mēs uzklausījām savus klientus un esam radījuši jaunas uzlīmes kravu marķēšanai, kas pievienojas mūsu uzlīmju klāstam, lai atbilstu jūsu vajadzībām.

Vēlieties uzzināt vairāk par Brother pielāgotajām uzlīmēm? Zvaniet mums un mēs atradīsim jums atbilstošāko marķēšanas risinājumu.

Brother tirgotāju atbalsts Latvijā: +371 22026644

Brother customized labels in different colors