1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2021
  5. Brother laiž klajā jaunus izturīgus un viegli integrējamus industriālos uzlīmju printerus

Brother laiž klajā jaunus izturīgus un viegli integrējamus industriālos uzlīmju printerus

 

Brother laiž klajā jaunus izturīgus un viegli integrējamus industriālos uzlīmju printerus ar tiešās termo drukas un termo pārneses drukas tehnoloģiju

 

Brother ir gatavs padarīt uzlīmju druku efektīvāku, izturīgāku, vieglāk integrējamu ar jauno industriālo uzlīmju printeru klāstu, kas tiek laists apgrozībā visā Eiropā.

TJ industriālo uzlīmju printeru sērija, kas radīta liela apjoma drukai - vairāk nekā 1000 uzlīmju drukai dienā, ietver astoņas ierīces - ideāli piemērotas ražošanas, transporta un loģistikas, mazumtirdzniecības un veselības aprūpes nozarēm.

Sērija ir veidota tā, lai nodrošinātu minimālu dīkstāvi un maksimālu produktivitāti, ar lielu drukas ātrumu - līdz 35.56cm sekundē, lielu lenšu ietilpību un iestrādātu izturību.

Brother kopš 1989. gada ir jauninājis marķēšanas ierīces, izmantojot savas nozares vadošo Japānas pētniecības un attīstības speciālistu zināšanas, lai nodrošinātu augsta līmeņa sniegumu sarežģītā ražošanas vidē.

Henning Elkjær, mārketinga un tirdzniecības vadītājs Ziemeļvalstīs no Brother Nordic A/S informēja: “TJ industriālo uzlīmju printeru sērija ir izstrādāta, izmantojot Brother plašo pieredzi, lai piedāvātu uzņēmumiem veiktspēju, uz kuru viņi var paļauties, drukājot katru uzlīmi.

“Printeru sērija piedāvā daudz priekšrocību, lai uzlīmju druka/marķēšana būtu daudz efektīvāka, izturīgāka un prasībām atbilstošāka. Saderība ar biežāk sastopamajām printera valodām nozīmē, ka ierīču iestatīšana ir ntraucēti un viegli veicama. Ierīces ir nepieciešamas ikvienam uzņēmumam, kas veic liela apjoma druku līdz pat 1000 uzlīmēm dienā un vēlas vienmērīgus procesus un izmaksu samazinājumu.”

Ar dažādām savienojumu izveides iespējām, ieskaitot WiFi un Bluetooth, TJ sērija ir ideāli piemērota dažādu uzlīmju drukāšanai, ieskaitot sūtījumu uzlīmes, piegādes un saņemšanas uzlīmes, produktu un detaļu uzlīmes, uzlīmes paletēm un atpakaļsūtījumiem, kā arī uzlīmes informācijai par atbilstību noteikumiem un prasībām.

Šī sērija ir daļa no Brother industriālo printeru klāsta, kas nodrošina augstas kvalitātes izdrukas ar līdz pat 300 dpi. Uzlīmes ilgtermiņā un visas piegādes ķēdes laikā paliek skaidri salasāmas, kas padara tās ideāli piemērotas sūtījumiem.

Ierīces var viegli integrēt esošajos procesos, jo TJ sērija ir saderīga ar visbiežāk lietotajām printera valodām, ieskaitot ZPL2 emulāciju. Izstrādātas, lai maksimāli palielinātu produktivitāti, ērtā datu nesēju ielādes funkcija un lielāka lenšu ietilpība nozīmē retāku lenšu nomaiņu, kas ļauj strādāt efektīvāk un ietaupīt naudu ilgtermiņā. 

 

Printeru sērijā ir astoņi modeļi

 

TJ-4422TN un TJ-4522TN ierīcēm ir iekšējs pārtinējs, kas nozīmē, ka, drukājot uzlīmes, tās uzreiz tiek pārtītas rullī ierīces iekšpusē. Tas nodrošina, ka netiek radīta nekārtība un apdrukātais uzlīmju rullis ir gatavs savākšanai, tiklīdz tas ir nepieciešams.

Industriālo printeru izturīgais metāla pārsegs un rāmis nodrošina ilgtspējīgāku darbību, ļaujot drukāt bez sarežģījumiem - pat visprasīgākajās ražošanas vidēs.

LED, LCD un skārienekrāna displeji nodrošina vienkāršu navigāciju, padarot uzticamos industriālos printerus viegli izmantojamus.

Jaunie TJ industriālie uzlīmju printeri ir pieejami Brother tirdzniecības vietās.

 

Vairāk par printeriem:


TJ-4020TN nodrošina 203dpi drukas izšķirtspēju un drukas ātrumu līdz - 254mm/sek.

TJ-4021TN ir aprīkots ar tām pašām funkcijām kā TJ-4020TN, bet tam ir skārienekrāns.

TJ-4120TN ir augstāka drukas izšķirtspēja - 300dpi un drukas ātrum - 178mm/sek.

TJ-4121TN sniedz tādu pašu funkcionalitāti kāTJ-4120TN un ir aprīkots ar skārienekrānu.

TJ-4420TN nodrošina 203dpi drukas izšķirtspēju un drukas ātrumu - 356mm/sek.

TJ-4422TN apvieno tādas pašas funkcijas kā TJ-4420TN un tam ir skārienekrāns un iekšējs lenšu pārtinējs.

TJ-4520TN ir lielāka drukas izšķirtspēja - 300dpi un drukas ātrums - 305mm/sek.

TJ-4522TN apvieno tādas pašas funkcijas kā TJ-4520TN, kā arī skārienekrānu un iekšēju lenšu pārtinēju.  

 

TJ launch