1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2020
  5. Kompakti skeneri - skenēšanai jebkurā vietā

Kompakti skeneri - skenēšanai jebkurā vietā

 

Brother trīs jaunie mobilie skeneri atvieglo papīra dokumentu pārvēršanu digitālā formātā neatkarīgi no tā, kur atrodaties. Šie Brother skeneri darbojas, izmantojot datora USB 3.0 portu, un lielākajam modelim ir iebūvēts ari litija jonu akumulators. Cenas sākot no 125 eiro, ieskaitot PVN.

 

Lielākā daļa cilvēku skenerus uzskata par ierīcēm, kas ir atrodamas birojos, nevis par tādām, kuras var glabāt plecu somā vai darba koferī. Lai gan bieži vien tas arī būtu praktiski, ja vien būtu iespējams. Un šāda iespēja beidzot ir pieejama.

Brother ir guvis lielus panākumus ar mobilajiem printeriem un tagad nāk klajā ar jauno DSmobile skeneru klāstu. Tie ir mazi un kompakti, tāpēc tos ir viegli paņemt līdzi uz jebkuru vietu un izmantot skenēšanas darbiem, esot pie klienta, kad ir nepieciešams skenēt dokumentus vai līgumus. Skeneri ļaus pārvērst papīra dokumentus digitālos failos, ar kuriem var strādāt tieši datorā vai pārsūtīt e-pastā.

Šie skeneri būs noderīgi dažādu nozaru darbiniekiem, pārdevējiem, grāmatvežiem vai inženieriem, kuri izmanto dokumentus, kas nepieciešami tūlītējai digitalizācijai.

Brother trīs jaunie mobilie skeneri darbojas, izmantojot datora USB 3.0 portu. Lielākajam modelim ir arī iebūvēta litija jonu baterija, kas nodrošina, ka tas var darboties, nepievienojot datoru.

 

Trīs portatīvie modeļi


Brother jauno eleganto un praktisko mobilo skeneru klāsts sastāv no trim modeļiem. Tie ir pieejami dažādos cenu diapazonos, un to funkcijas un īpašības būs piemērotas lietotājiem ar dažādām vajadzībām un prasībām.

Mazākais modelis – Brother DSmobile DS-640 – ir vienkāršs un viegli lietojams. Tas var skenēt līdz 15 lapām (A4) minūtē b&w vai krāsu. Pievienotā programmatūra ļauj ērti skenēt visu, sākot ar dokumentiem standarta formātā un beidzot ar mazākiem dokumentiem, piemēram, apliecībām un ID kartēm. DS-640 darbojas, izmantojot lietotāja klēpjdatora vai personālā datora USB 3.0 portu.

Brother DSmobile DS-740D piedāvā vairāk funkciju. Tas ļauj skenēt dokumentus no abām pusēm, optimizējot darbplūsmu. DS-740D skenē dokumentus “U-path darbībā”, kas ir vietas taupošs papīra padeves mehānisms. DS-740D var skenēt A4 dokumentus, kvītis, ID kartes un daudz ko citu. Šis modelis darbojas arī, izmantojot lietotāja klēpjdatora vai datora USB 3.0 portu.

Pēdējais, bet ne mazāk svarīgais ir DSmobile DS-940DW, kas tiek devēts par Brother ultramobilo skeneri, kas paredzēts lietotājiem ar augstām skenēšanas darbu prasībām. Tam ir iebūvēts uzlādējams akumulators, un tas var skenēt mikro SD kartes, ļaujot skenēt neatkarīgi no tā, kur atrodaties, bez nepieciešamības pieslēgties datoram. Brother DS-940DW piedāvā tādu pašu ātrumu kā divi pirmie modeļi. Tas nozīmē, ka šis modelis var skenēt arī 15 lappuses minūtē - vienpusēji un 30 ipm (15 loksnes), skenējot divpusējus dokumentus, izmantojot “U-path” papīra padeves sistēmu.


Cenas un pieejamība

Brother trīs jaunie mobilie skeneri ir pieejami Brother tirdzniecības vietās:

DS-640 - 125.00 Eiro iesk. PVN.

DS-740D - 175.00 Eiro iesk. PVN.

DS-940DW - 220.00 Eiro iesk. PVN.

 

Papildu informācija

Nordic Marketing & Sales Director (Dānija) Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, tālr. (+45) 43 31 31 31 31, e-pasts - henning.elkjaer@brother.dk

vai Bomberg PR, tālr. (+45) 22 67 25 27, e-pasts - leif@bomberg.dk

 

 

DS mobile