1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2015
  5. Divi jauni Brother biznesa klases skeneri

Brother laiž klajā divus jaunus biznesa klases skenerus birojiem

Ar Brother ADS-2100e un ADS-2600We printeriem dokumentu sagatavošana skenēšanai ir ātrāka un ērtāka, nodrošinot augstas kvalitātes un skaidru skenēšanas rezultātu. Divi jaunie Brother modeļi ir paredzēti lietošanai nelielos vai vidēji lielos birojos. 

Dokumentu, dažādu rakstu, fotogrāfiju un attēlu skenēšana ir neatņemama ikdienas darbu sastāvdaļa.


Ņemot vērā, ka lielākā daļa biroju jau ir pārgājuši uz dokumentu uzglabāšanu digitālā formātā, labs skeneris ir nepieciešams jebkurā birojā.


Kopš Brother, kā uzņēmums, kas vairāk ir pazīstams, kā printeru un daudzfunkciju ierīču ražotājs, pirms pāris gadiem laida klajā pirmos galda skenerus, to tirdzniecība ir ievērojami palielinājusies. Lai iepazīstinātu pircējus ar lietotājam draudzīgiem un jaudīgiem skeneriem, Brother izmanto savu daudzo gadu pieredzi augstas kvalitātes printeru ražošanā. 

 

Uzlabota kvalitāte un ietaupīts laiks

 

Kā jaunums, abi jaunie Brother skeneri ADS-2100e un ADS-2600We ir saderīgi ar Kofax VRS Elite 5.1 programmatūru.

 

Kofax ir ASV programmatūru ražotājs, kura VirtualReScan Elite tehnoloģija uzlabo un optimizē attēla kvalitāti skenēšanas laikā. Sistēma arī samazina laiku dokumentu manuālai sagatavošanai pirms to skenēšanas.


Turklāt, jaunie Brother skeneri ir aprīkoti ar dažādām funkcijām - skenēšanu uz datoru, uzlabotu drošību un lielu, 50 lokšņu automātisko dokumentu padevi, kas vairāku lapu dokumentu skenēšanu padara par viegli veicamu uzdevumu.


Lielais “brālis”
ADS-2600We ir jaunākais no Brother galda skeneriem, kas ir izcili piemērots darbinieku komandām un grupām, jo piekļuve tā funkcijām un uzstādījumiem var tikt uzstādīta atsevišķi katram lietotājam.

 

Skeneri tiek darbināmi, izmantojot 9,3 cm lielo, skārienjūtīgo ekrānu un darbojas gan ar vadu tīkla, gan bezvadu tīkla savienojumu, kā arī pilnīgi patstāvīgi, turklāt bez savienojuma ar datoru.


Lietotāji var skenēt tieši uz epastu, FTP serveri vai mākoņpakalpojumu atbalsta kontiem, piemēram, Google Docs® vai Dropbox®.


Vēl jāpiebilst, ka ADS-2600We skeneris ir saderīgs ar Brother BSI (Brother Solutions Interface) programmatūras risinājumiem. Tas ļauj trešo personu izstrādātājiem izveidot pielāgotus risinājumus vai integrēt Brother skenerus jau esošās dokumentu pārvaldības sistēmās.


Mazais “brālis”
Brother ADS-2100e ir aprīkots ar mazāk funkcijām, salīdzinot ar lielāko ADS-2600We skeneri, tomēr daudzas pamata specifikācijas un funkcijas ir pilnīgi vienādas abiem modeļiem.


Abi jaunie modeļi skenē 24 A4 lapas minūtē vai 48 attēlus minūtē (ipm). Skenēšana ir automātiska uz abām papīra lapas pusēm, kas palīdz ietaupīt laiku.


Skenēšanas izšķirtspēja ir 1,200 x 1,200 dpi (uzlabota) un 600 x 600 dpi (optiska), skenējot no automātiskās dokumentu padeves (ADF).

Saskaņā ar Brother tradīcijām, abi jaunie skeneri patērē mazāk elektroenerģijas un ir sertificēti ar vides aizsardzības aģentūras ENERGY STAR sertifikātu.

 

Cenas
Brother ātrgaitas divpusējas funkcijas dokumentu skenera ADS-2100e cena ir € 389,00 iesk. PVN.

Brother tīkla galda skenera ADS-2600We cena ir €599,00 iesk. PVN.

 

Brother scanner