1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2023
  5. 16.gadu pēc kārtas Brother saņem iF DESIGN 2023 apbalvojumus

16.gadu pēc kārtas Brother saņem iF DESIGN 2023 apbalvojumus

 

Brother P-touch uzlīmju printeri saņem iF DESIGN apbalvojumu par izcilas kvalitātes dizainu.

iF DESIGN apbalvošanas ceremoniju rīko un vērtē iF International Forum Design GmbH Vācijā. Šis ir viens no prestižākajiem starptautiskajiem dizaina konkursiem, kas tiek rīkots kopš 1953.gada. Šis novērtējums ir atzīts visā pasaulē, jo produkti tiek vērtēti ne tikai pēc izstrādājuma ārējā izskata, bet arī pēc tādiem kritērijiem kā funkcionalitāte un ekoloģiskās īpašības.

Henning Elkjær, Brother Nordic A/S pārdošanas direktors Dānijā un Norvēģijā, komentēja:

"Brother ir apņēmies turpināt uzlabot dizaina kvalitāti un produktu inovācijas, lai nodrošinātu, ka mēs nepārtraukti piedāvājam saviem klientiem augstāko vērtību. Kopš pirmās iF Design balvas 1982.gadā esam nogājuši garu ceļu, taču joprojām esam apņēmības pilni projektēt un ražot izturīgus un uzticamus produktus, kas nevainojami iekļaujas ikdienas dzīvē, un balvu iegūšana, kas to apliecina, vienmēr ir pagodinājums."

2023.gads ir 16.gads pēc kārtas, kad Brother ir nosaukts par iF DESIGN balvas ieguvēju, šajā laika periodā kopumā saņemot 88 balvas. Šogad Brother saņēma apbalvojumus arī par šūšanas un darbgaldu klāstu.

Sīkāku informāciju par augstāk minētajiem produktiem var iegūt, sazinoties ar sev tuvāko Brother pārstāvniecību.

iF DESIGN 2023 apbalvojumus saņēmuši:

 

Par iF DESIGN apbalvojumiem

iF DESIGN apbalvojums ir viena no prestižākajām dizaina balvām pasaulē. Uz to 2023.gadā pretendēja gandrīz 11 000 darbu no 56 valstīm. iF DESIGN apbalvojums pieder sertificētam bezpeļņas fondam iF Design Foundation, kas veicina dizainu un tā sociālo nozīmi pasaulē, tāpēc iF DESIGN ir patiesi neatkarīgs novērtējums. Katru gadu profesionāla žūrija strādā, pamatojoties uz objektīviem atlases standartiem, lai nodrošinātu taisnīgu procesu visiem dalībniekiem.

Brother P-touch printers receiving iF Design awards