1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2022
  5. Jauni mobilie A4 termodrukas printeri

Brother iepazīstina ar jaunāko portatīvo A4 termodrukas printeru klāstu, kas atbilst mobilu darbinieku vajadzībām

 

Brother iepazīstina ar PJ-800 klāstu - nākamās paaudzes mobilajiem A4 printeriem. Jaunais klāsts, kura pamatā ir uzlabota PJ-700 sērija, ir izstrādāts, lai atbilstu mainīgajām darbinieku, kas strādā kustībā, prasībām.

PJ-800 sērija saglabā tādu pašu kompakto dizainu kā tās priekšgājēji, tāpēc tā ir piemērota lietotājiem, kas strādā pārdošanā un servisa pakalpojumu sniegšanā klientu mājās, piegādē un loģistikā, kā arī neatliekamās palīdzības dienestos. Uzlabota savienojamība un lielāks drukas ātrums ir ideāli piemērots aizņemtiem mobilajiem darbiniekiem, piemēram, neatliekamās palīdzības dienestos vai tirdzniecībā ārpus telpām.

PJ-800 klāsts sastāv no pieciem modeļiem - PJ-822, PJ-823, PJ-862, PJ-862, PJ-863 un PJ-883 -, kas atbalsta dažādas izšķirtspējas un saskarnes. Atkarībā no klienta vēlmēm printerus var savienot, izmantojot USB, Bluetooth vai Wi-Fi.

Henning Elkjær, Brother Nordic A/S pārdošanas direktors Dānijā un Norvēģijā, komentē:

"Izstrādājot jauno PJ-800 sēriju, mūsu prioritāte bija uzlabot iekārtu specifikāciju, vienlaikus saglabājot visu, kas bija lielisks to priekšgājējiem, un tieši tas mums izdevās. Dizains joprojām ir ārkārtīgi kompakts, kas ir unikāls pilna formāta drukas risinājumam. Lieliski ir arī tas, ka mūsu esošie klienti faktiski var atjaunināt printeri, saglabājot esošos papildpiederumus, kas joprojām ir saderīgi ar jauno sēriju.

Mūsu galvenais mērķis ir dot iespēju mobilajam darbaspēkam veikt savus pienākumus vienlīdz izcili, neatkarīgi no tā, vai tie ir avārijas dienesta darbinieki, lauka servisa inženieri vai mobilās pārdošanas komandas. Viņi to var darīt bez papildu sloga, ko rada pieaugošs administratīvo uzdevumu apjoms vai kļūdas, kas saistītas ar ar roku rakstītu dokumentāciju, kas jāiegrāmato atgriežoties birojā. Tāpat kā tās priekšgājējs, arī PJ-800 sērija ir īsts mobilais risinājums, jo nav nepieciešamas tintes kasetnes, kas nozīmē, ka nav nepieciešams papildināt tinti, atrodoties ceļā."


PJ-800 sērija atbalsta gan uzlādi, gan datu pārsūtīšanu, izmantojot C tipa USB, kā arī dažādas printera komandu valodas, tostarp ZPL2 emulāciju.
Ar PJ-800 sēriju ir saderīgi arī visi iepriekšējās sērijas piederumi, piemēram, akumulators.

Visi modeļi ir pieejami iegādei pie mūsu tirgotājiem.

Brother PJ-822
Šim termodrukas printerim ir 203dpi drukas izšķirtspēja un 13.5ppm drukas ātrums. Tam ir 256MB liela atmiņa un tas radīt izdrukas A4, A5 izmērā, vēstules, juridiskas un nepārtrauktas izdrukas. Maksimālais drukas platums ir 203,2mm – maksimālais drukas garums ir 279,4mm. Printerim ir vadības panelis ar 3 LED gaismām un 2 pogām. To ir iespējams savienot ar USB 2.0. PJ-822 var lietot ar Li-ion baterijām, AC adapteri vai DC auto adapteri – šie papildpiederumi ir pieejami iegādei atsevišķi.

Brother PJ-823
Ir tādas pašas funkcijas kā PJ-822, bet papildus ir augstāka drukas izšķirtspēja 300dpi.

Brother PJ-862
Ir tādas pašas funkcijas kā PJ-822, bet papildus ir arī Bluetooth savienojuma iespēja un MFi atbalsts. Tam ir 4 LED gaismas un 3 pogas

Brother PJ-863
Ir tādas pašas funkcijas kā PJ-862, bet papildus ir augstāka drukas izšķirtspēja 300dpi.

Brother PJ-883
Ir tādas pašas funkcijas kā PJ-863, bet papildus arī Wi-Fi, AirPrint /MopriaTM un Wireless Direct.

PJ 800 printer printing a receipt