Jauns biznesa klases Brother krāsu lāzerdrukas printeris

Ar tā palielināto papīra ietilpību un augsto drukas ātrumu, Brother HL-L9300CDWTT modelis ir piemērota izvēle vidēji lieliem birojiem ar augstām ikdienas krāsu drukas prasībām.


Brother paplašina savas pozīcijas vidēja lieluma lāzerdrukas printeru vidū, kas spēj tikt galā ar ļoti augstu drukas apjomu, nodrošinot vairāk augstas kvalitātes izdrukas par zemākām izmaksām.

 

Iespaidīgais HL-L9300CDWTT modelis ir šobrīd jaunākais no Brother biznesa klases krāsu lāzerdrukas printeru klāsta.

 

HL-L9300CDWTT printeris ir vairāk paredzēts izmantošanai vidēji lielos birojos ar augstas krāsu drukas prasībām, nodrošinot ērtu dokumentu apstrādi ar dažādām papildus funkcijām, piemēram, tiešo drukāšanu no viedtālruņiem un planšetdatoriem, izmantojot bezvadu tīkla savienojumu.


Lielākais jaunums salīdzinājumā ar citiem Brother biznesa klases krāsu lāzerdrukas printeriem ir tas, ka HL-L9300CDWTT modelim ir divas papildus papīra padeves. Tagad printeris piedāvā 1 300 papīra lokšņu ietilpību.

“Arvien vairāk klientu vidū parādās lietotāji, kam ir nepieciešamas jaudīgas drukas iekārtas, kas nodrošina lielu izdruku skaitu. Meklējot krāsu lāzerdrukas printeri ar ļoti lielu papīra ietilpību, augstu drukas ātrumu, maksimālu pielāgojamību un zemām apkalpošanas izmaksām,” skaidro Krišjānis Ozoliņš, Brother tirdzniecības vadītājs Baltijas valstīs.

Brother HL-L9300CDWTT drukā ar 30 lapu minūtē ātrumu gan melnbaltas, gan krāsu izdrukas, pateicoties ļoti lielas ietilpības toneriem, kas nodrošina zemākās izmaksas par vienas lapas izdruku.


Tajā pašā laikā, jaunais Brother printeris atbilst Nordic Swan, Vācijas Blue Angel ekoloģisko preču sertifikātiem un starptautiskajam Energy Star standartam.

 

Garantējot zemu enerģijas patēriņu, lietotājam draudzīgu dizainu un "zaļu" pieeju ikdienas drukas darbu veikšanā, Brother HL-L9300CDWTT ir radīts, paturot prātā otreizējās pārstrādes un vides aizsardzības nozīmīgumu.


Vēl atliek piebilst, ka jaunais HL-L9300CDWTT darbojas ar Brother Solution savienojumu, kas sniedz izcilas drukas darbu administrēšanas iespējas, nodrošinot indviduālu uzņēmuma lietojumprogrammu, drukas darbu apstrādes sistēmu, kā arī individuālu drošības prasību integrāciju.

Brother HLL9300CDWTT Printer with white background