1. Sākums Brother
  2. Par Brother
  3. Brother jaunumi
  4. 2014
  5. Brother starp pasaules 100 inovatīvakajiem uzņēmumiem

Brother starp pasaules 100 inovatīvakajiem uzņēmumiem jau ceturto gadu pēc kārtas

Brother starp pasaules 100 inovatīvakajiem uzņēmumiem jau ceturto gadu pēc kārtas

 

Katru gadu globālais informācijas gigants Thomson Reuters izvēlas uzņēmumus, kas ir labākie ideju radītāji un pratēji tās pārveidot komerciālos un labi aizsargātos jaunievedumos. Brother uzņēmums tiek ierindots to starpā.

 

Lielākā daļa cilvēku Brother uzņēmumu saista ar populāro daudzfunkciju printeru, uzlīmju printeru, faksa aparātu un lāzerptinteru ražotāja vārdu, kā produkti tiek lietoti tūkstošiem uzņēmumu un māju birojos.

 

Mazāk ir tādu cilvēku, kas Brother vārdu saista ar vienu no pasaules inovatīvākajiem uzņēmumiem, kura galvenais birojs atrodas Japānā

 

Brother atkal ir saņēmis tam apliecinājumu un oficiālu balvu, kas pēc informācijas giganta Thomson Reuters datiem, jau ceturto gadu pēc kārtas ierindo Brother savā “Top 100 Global Innovators” sarakstā.

 

Ieņemot šo prestižo pozīciju, Brother ierindojas pasaulē visplašāk pazīsatamo, dažādu nozaru uzņēmumu vidū, kas, pēc Thomson Reuters sniegtās informācijas, raksturojot Brother tā oficiālājā nominācijā, ir uzņēmumi, kas spēj pārveidot savas idejas komerciālos un labi aizsargātos jaunievedumos.

 

Katrs 100 labāko saraksta kandidāts tiek vērtēts, vadoties pēc četriem kritērijiem: vairāki jauni patenti, patentu apstiprināšanas panākumi, patentēto produktu globālā ietekme un to ietekme uz nozari kopumā.

 

45 uzņēmumi ir saņēmuši Thomson Reuters nomināciju četras reizes pēc kārtas, 16 no tiem ir no Japānas, kuru starpā ir arī Brother uzņēmums.

 

''Vieta Thomson Reuters Top 100 sarakstā ir lieliska atzinība ne tikai izstrādātājiem un zinātniekiem Brother laboratorijās, bet arī mūsu galvenajiem uzņēmuma vadītājiem, kas inovāciju attīstību vērtē ļoti augstu. Tādiem cilvēkiem kā mums, Brother filiālēs visās pasaules valstīs, šī godalgotā pozīcija rāda, ka varam droši gaidīt daudz jaunu un aizraujošu produktu jaunumums tuvākajos gados, kas klientiem sniegs daudz priekšrocību ikdienas darbā ar Brother, " skaidro Krišjānis Ozoliņš, Brother tirdzniecības vadītājs Baltijas valstīs.

 

Lielāko un visplašāk zināmo jaunievedumu starpā ir jaunākās paaudzes Print 3.0 daudzfunkciju printeri, kas ļauj drukāt A3 izmēra dokumentus pat zemākā cenu kategorijā.

 

Ar OmniJoin, Brother ir droši iesoļojis profesionālo web konferenču sistēmu tirgū. OmniJoin pārdošana Skandināvijas valstu tirgū sākās jau 2014. gada novembrī.

Thomson top 100